Hogyan tudnám észhez téríteni a barátnőmet?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 13 éves vagyok van a legjobb barátnőm aki szintén 13 éves. Az a problémám,hogy elr*bancosodott. 13 éves létére 17-18 éves pasikkal jár. Most egy 16 éves pasival jár. Ő nem ismeri annyira mint én. Ez a srác egy idióta. Csak megakarja... és ott hagyni. Ismerem már. Iszik,cigizik, a drogot is kipróbálta már. Egyszer úgy találkoztak,hogy a srác hulla részeg volt. Barátnőmet ez nem zavarja. Járt már kb. 10 sráccal az anyja egyikről sem tud. Sőt az anyja azt mondja,hogy úgy tudja meg,hogy a lányát valaki "nyomorgatja" akkor összeveri. A barátnőm meg elvárja,hogy falazzak az anyjának. Kb. 2 hete elment a pasijával nem tudom hova nem ment haza mire az anyja hazament munkából és engem faggatott,hogy hol a lánya. Nekem pedig azt kellett hazudnom,hogy nem tudom,hogy hol van pedig pontosan tudtam,hogy a drágalátos pasijával smárol a parkban! Nem mondja el a jegyeit és az anyja tőlem kérdezi,hogy milyen jegyet kapott vagy,hogy mi a házi. Elegem van már abból,hogy falaznom kell neki. Az anyjának simán bekamuzza,hogy zongorán van. Meg azt mondja az anyjának,hogy nekem van egy 17 éves barátom,hogy nem a lehetne neki is. Közbe meg nem is volt még barátom se. Az iskola tanulóinak megvan róla a véleménye. Utána kiabálják,hogy: f_sz_opó k_r_a. Meg fel írják a táblára,hogy : XY-nak f_sz kell. Meg minden pasinak igent mond olyanoknak is akiket nem is ismer Hogyan térítsem észhez? Elegem van a falazásból és,hogy az anyja szemébe hazudjak. Nem akarom azt se,hogy tiszta r_banc legyen! Mit tegyek? Köszi és bocsi a hosszú szövegért.
1.pofon és mond el neki,hogy kivan a f*szod-persze nem szó szerint-az egésszel meg minden
2.ha már több mint 10 17-18 körüli palija volt tuti,és az anyjának is hazudik akkor inkább hadjad...te figyelmeztetted!
Ma szenzációs hírt tudtam meg!
A "barátnőm" lefeküdt a barátjával! Előtte se volt szűz, legalábbis mindenki ezt mondja , nekem a volt pasija mondta aki állítólag elvette a szüzességét. És az a legjobb az egészben,hogy lehet terhes! Nő a hasa, hányingere van stb.
Szóval jól megcsinálta a kis***** . De szerintem megérdemli! Ha jobban belegondolok még is sajnálom pedig nem érdemli meg. Nem tudom,hogy msot mennyire igaz az a pletyka ,hogy lefeküdt a pasijaival. Ő mindent tagad. Hagyjam a fenébe és csináljon amit akar vagy segítsek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!