Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lüktető tömött fog. Ötletek?...

Lüktető tömött fog. Ötletek? Többi lent.

Figyelt kérdés
1 hete egy hete nagyon fájt a halántékomnál, és mivel más problémáim is vannak, gondoltam csak a fejem fáj, de ezzel már voltam orvosnál és így nem mentem el. ezután tegnapelőtt kiderült hogy csak a bölcsességfogam nő, de iszonyatosan fájt. tegnap éjjelre nagyjából elmúlt, és bizsergő érzés váltotta fel, ma pedig már ott komolyan szinte semmi baj, de a felső tömött fogamban van lüktető fájdalom, ami már jobban elviselhető, de nagyon kelletlen, és mivel már 1 hete mindennap rosszul érzem magam, fogorvoshoz meg csak hétfőn tudok menni, SŐT akkor sem biztos mert elvileg szabin van az orvos vagy nem tudom, de akkor már tényleg nem tudom mihez kezdjek... ugye ezzel a legjobb minél hamarabb orvoshoz fordulni, de ha nem tudok, akkor nem lehet ebből komolyabb baj és foghúzás a vége? 20 éves lány vagyok, szóval tényleg nem szeretnék foghúzást :/ vannak ötletek hogy mit tudnék addig tenni? ügyeleten meg nem nagyon foglalkoznak ezzel és rögtön kihúznák, nem?

2012. júl. 28. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Neeem, be szokott szuvasodni a tömés alatt, ha nem fúrták ki rendesen a szuvas részt anno. És újra kell tömni, rosszabb esetben gyökérkezelni. De mielőbb meg kéne röntgenezni és kinyitni.

Mikor tömték? 1,5-2 éves belül szokott panaszt okozni az alászuvasodás.

2012. júl. 28. 16:18
 2/4 A kérdező kommentje:
1-2 hónapja. de ha el is jutok végre valahára orvoshoz, akkor sem tudják rögtön megcsinálni valószínű, a fájdalomcsillapítóktól pedig már teljesen kivagyok.
2012. júl. 28. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor ez az lehet.

Figyi, mindenhol éjjelnappal van fogorvos, nem értem ezt a "ha eljutok"-ot és "akkor sem tudják megcsinálni"-t. Miért hiszed ezeket??:)

2012. júl. 28. 16:29
 4/4 A kérdező kommentje:
ahova én járok fogorvoshoz, még időpontot is hónapok múlvára adnak :D jó nyilván most hamarabb fognak, de nem hiszem hogy elsietik a dolgot.
2012. júl. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!