Hogy küzditek le mikor fogorvosnál vagytok hogy ha főleg hátsó fogat csinál ne keljen öklendeznetek ha a szátokban turkálnak? Nekem ezzel nagyon sok gondom van. Vannak ötletek ennek leküzdésére?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 13:47
1/4 anonim válasza:
Nekem egy hátsó fogam húzta ki a doki anno :) nem volt semmi gond,nem dugja le az ujját a torkodon :D
2/4 anonim válasza:
Érdemes bevenni a kezelés előtt egy B6 tablettát, ami csökkenti a hányingert. És ügyelj arra, hogy az orrodon vegyél mély lélegzeteket. Nekem ezek váltak be.
3/4 anonim válasza:
B6, meg anyu adott nekem vmi homeopátiás izét, amitől nem izgulok annyira.
Meg az orroson vegyél levegőt, tetess be nyálszívót meg vattát ha lehet.
4/4 anonim válasza:
Vicces volt. :D A doki végigsimított a karomon, hogy nyugi, aztán az asszisztens nővel elkezdtek dolgozni. Ketten fogták le a fejemet, mondták mindent fogok érezni csak fájdalmat nem. Igazuk volt. Taszították, nyomták, szúrták a számat, aztán 10 perc alatt lezavarták. Utána meg is dicsértek, hogy szó, nyögés nem hagyta el a számat:)
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!