Létezik tökéletes módszer a gyomorégés leküzdésére?
első körben rennie antacidum rágótabletta.
Utána orvos is írt ki vényköteles tablettákat.
Végül gyomortükrözés ami megállapította, h refluxos vagyok. Így kaptam pantoprazol ratiopharm -ot gyomornedv ellenállót. Ha szedem rendesen, akkor nincs semmi gond, pedig iszonyúan gyomorégős vagyok alapból, gyerekkorom óta.
Leginkább semmi sajnos... :S Ráadásul vannak olyan időszakaim, hogy majd meg veszek a gyomorégéstől, aztán máskor ehetek bármit akkor sincs semmi bajom.
Próbálj minél kevésbé fűszeres kajákat enni sok folyadékkal. Én mindig tartok itthon háztartási kekszet, ha érzem hogy kezd égni a gyomrom, akkor megeszek pár szemet, és iszok rá egy bögre teát (ízesítés nélkül), ez egy kicsit elnyomja, de a "csoda gyógyszereket" úgy eszem mint a cukorkát! :(
akit érdekel, az próbálja ki esetleg a salvus gyógyvizeket is, állítólag a terhes nők megváltója vagy mi.
elsőre elég hányinger keltő, pedig az ellen is van, sós fos íze van. De hígítva elviselhető, talán van akinek az is használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!