Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem merem és nem is tudom...

Nem merem és nem is tudom feltenni a tampont! Jövő héten megyünk Görögországba, és pont akkor jön meg. Ötletek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülyén hangzik, de egyszerűen nem találom a nyílást, vagy nem tudom...Amikor nedves voltam, az ujjamat megpróbáltam egy nagyon kicsit feldugni, de egyáltalán nem ment be..A tampont meg még nem próbáltam! És nagyon félek feltenni, mert mint mondtam, egy nem megy be egy kicsit SE, és nem karaom erőltetni, mert az fáj..

És pont 7 napig szokott tartani, és ekkor leszünk a tengernél..Tavaly az utolsó napon megjött és nem használtam betétet meg tampont, úgy fürödtem, nem kaptam fertőzést, de tudom hogy nem kellett volna.

13/L

2012. júl. 28. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Anyukádnak szólj! Nekem ő magyarázta el rendesen, hogy hogyan kell betenni. Mármint a saját anyukám, nem a tied :)
2012. júl. 28. 14:20
 2/9 anonim válasza:
Figyelj, én is féltem először 15 éves létemre... 2 napja használom normálisan tampont... megfogod megkeresed a nyilást mert ott van és nyomd fel, ennyi:) nem kell félni
2012. júl. 28. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Vegyél minitampont, feküdj a hátadra, húzd fel a hasadhoz mindkét combodat. Ezután tapintsd ki a gátadat ( a végbélnyílást ez a sima kis terület választja el a hüvelytől.), majd próbáld meg becsúsztatni a tampont. Ne görcsölj, légy minél lazább!!! Menni fog!
2012. júl. 28. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, ott kell lennie annak a nyílásnak, különben honnan jönne a vér :D Amikor épp nincs meg a havid, feküdj le az ágyadra széttett lábakkal, és tegyél magad elé egy tükröt, hogy lásd, mi hol van! Nyugodtan tapogass, nyúlkálj, előbb-utóbb megtalálod. Vannak mini tamponok, olyat vegyél, az direkt kislányoknak van az és könnyebb felhelyezni!
2012. júl. 28. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszolat! Megpróbáltam, de nem ment, max 1 centire.:(
2012. júl. 28. 18:45
 6/9 A kérdező kommentje:

Tegnap viszont egy normál méretűt már félig feltettem. (Húha.)

Utána normális, ha egy kicsit fájt, ha megnyomtam?

2012. júl. 30. 17:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Tükör előtt vizsgáld meg a puncidat. Nyisd szét a szeméremajkaid, és ott 2 lyukat látsz. A felső kicsi a húgycső, ahonnan a pisi jön. Alatta van a hüvely, oda kell a tampont dugni.
2012. júl. 31. 11:35
 8/9 anonim válasza:
Van egy tabletta amivel 7napot el tudod csúsztatni. Minden nap egyet vagy kettőt kell bevenni (már nem emlékszem) velem 2éve ugyan ez volt a helyzet és nekem anyum találta ki ezt a megoldást. A gyógyszer vény nélkül kapható, de van egy minimális hormontartalma. Megkérdezzem anyum estére, hogy mi volt ez a gyógyszer?
2012. júl. 31. 14:42
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó, köszi nem kell, valahogy majd kibírom..holnap indulunk. Amúgy meg anyukám úgysem engedné meg. :/
2012. aug. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!