Pont akkor megyünk tengerre mikor megfog jönni. (? ) lennt
Figyelt kérdés
Mit csinaljak hogy belebirjak menni vizbe? Vagy egyáltalán szabad ilyenkor tenger vizbe menni? Félek, mert ilyenor ink mindig kihagytam fürdést..:///2012. júl. 7. 21:53
1/9 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de nekem már 13 évesen is használtam tampont, és nem lettem meddő meg semmi:DD
2/9 anonim válasza:
Tampon. Túl sokat azzal sem okos vízben lenni, meg ha kijössz, lehetőleg cseréld ki, akkor semmi bajod nem lehet. :)
Emiatt igazán nem kell kihagyni a pancsolást. :D
3/9 anonim válasza:
Úgy halottam nőgyógyásznál lehet felíratni olyan tablettát, ami késelteti a menstruációt egy héttel.
4/9 anonim válasza:
3., ha létezik is ilyen gyógyszer, bár még nem hallottam róla, akkor sem kéne felborítani az egész hormonháztartást..
5/9 anonim válasza:
igen van ilyen gyógyszer valóban vagy igyál sok erősen citromos vízet és babérlevél teát, elvileg ettől késni fog...:)
6/9 A kérdező kommentje:
De ha késleltetném akkor pár nap mulva jönne meg, ugye, és hát akkor még mindig ott leszek tengeren..olyan megoldás van, amivel előrébb lehetne hozni egy kicsivel??(minden nap számit) :))
Amugy köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 7. 22:52
7/9 anonim válasza:
Nem tengeren, hanem tengernél. Amúgy nem gáz, nekem is volt már ilyen, tampon.
8/9 anonim válasza:
Gyógyszer nincs rá, tampon van. Használd. Nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!