Mennyibe kerül a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogszabályzót. Elmúltam már 18, arról hallottam , hogy 18 év alatt olcsóbb. Valaki tud erről valamit , hogy mennyibe kerülne összesen?2012. júl. 21. 23:23
1/2 anonim válasza:
Nekem 45ezer volt ( csak fent) aztan mindig 4000 ft amikpr huzztak rajta. (3 hetent). Maganorvos volt es lehetett volna reszletre is fizetni. De ha meg fogat is kell huzni az plusz penz
2/2 anonim válasza:
sztk-s volt alsó-felső 60ezer ft és nem kellett fizetni sem az állításért,sem a foghúzásért(még az elején 4 fogam húzták ki)
de nekem még volt rá támogatás mert 13 éves voltam amikor elkezdtük,de am számíts rá,hogy levétel után még éjszakait is kell hordani vagyis + 30-35e ft:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!