Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy kezdjek hozzá?

ST99lol kérdése:

Hogy kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam csúnyának. De a legnagyobb gondot azt jelenti, hogy nincs az a sztármosolyom, ami elég rossz. :/ Anyagilag nem gond, viszont még nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Eddig csak álom az egész. Az első 4 fogamról van szó, nem hiszem, hogy kéne fogat húzni. A fájdalomtól sem félek egy kicsit se, de attól, hogy megkérdezzem a szuloket, hogy akkor gyerunk, lehet-e, betojtam... Érdekelne, hogy milyen érzés? Meddig kell várni az elso látogatástól a készulék felhelyezéséig? Milyen fajtára lenne szugségem? Nem fogják-e cikinek tartani?

Kezdo vagyok, jól jonne egy kis help!

14/L

2012. júl. 19. 23:14
 1/4 gelazso ***** válasza:
semmi gond . fájdalom mentesen megy ez manapság
2012. júl. 19. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Fénykép?

Fogorvos látta már? Mondott rá valamit?

2012. júl. 19. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz a fogszabályzó, nekem két fiú osztálytársamnak volt. Ha akarsz felteszik énis akarok alulra tettetni. Attól meg hogy szólj a szüleidnek nem kell félni, a gyerekük vagy :D

Oszt.társam aztmondta hogy mikor feltették neki nemfájt csak az amikor hátul ráhuzták a fogára de az sem olyan kibirhatatlanul. Meg meglehet szokni, cask aza rossz mikor leesik,neki pl.drót ált ki a szájából xD

de nem akarlak elijeszteni, egyszóval nemfáj és nemgáz :) 14/L

2012. júl. 20. 00:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, köszi, megpróbálom :D Azt hiszem, tényleg belevágok.. :)
2012. júl. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!