Pszichológushoz szeretnék járni, hogyan kezdjek hozzá?
Na akkor:
Pszichiáterhez (gyógyszeres kezelés) háziorvos is utalhat be, de beutaló nélkül is mehetsz, a körzetedben a tb támogatja.
Pszichológushoz (beszélgetős terápia, általában hetente egy óra) nem kell beutaló, keresel egyet, felhívod. Az ingyenes lehetőség pszichoterápiára nagyon kevés, gyakorlatilag nincs is, egy alkalom ára reálisan olyan 5-10 ezer között van (függ attól, kihez mész, hova, hol laksz, stb).
Az első válaszolónak pedig: a baráti beszélgetés NEM pszichoterápia, és fordítva. Sok dolgot megoldhat, de a kérdező, gondolom, nem véletlenül keres pszichológust.
A csoport 3000 Ft/alakalom volt nekem.
Az egyéni gondolom terapeutánként változó, én 5-7000 Ft-ra tippelem.
A honlapjukon megtalálod az elérhetőségüket, biztos készségesen segítenek.
E-mail cím: napkoralapitvany@gmail.com, szakmai vezető: ratkoczie@gmail.com
Ha pesti vagy, a Lelki Egészség Alapítvány is jó. 4500 ft/60 perc volt fél éve, mikor ott jártam.
Amúgy a baráti beszélgetés csak a feszültség oldására jó, a pszichológus ennél jóval többet tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!