Nagyon sokat gondolkoztam, de végül eldöntöttem, hogy pszichológushoz járnék. Hogyan kezdjek neki?
Interneten utánanéztem, beírtam, hogy pszichológus-Debrecenben. Találtam egy nagyon szimpatikus nőt (leírt magáról pár dolgot, van róla kép is) és szívesen elmennék hozzá. Van telefonszám és e-mail elérhetőség. E-mailen szeretnék neki írni, de az a helyzet, hogy fogalmam nincs, hogy fogjak neki. Mit írjak neki? Nagyon sok és összetett problémáim vannak, félek is, h nem ért meg. Pénzem viszont nincs erre és ingyen szeretnék menni, azt is hogy kérdezzem meg?
20éves vagyok, fogalmam nincs, hogy kell ilyenkor viselkedni... félek nagyon.
ingyen szerintem nem fog meghallgatni téged, és elég drága
inkább keress magadnak egy barátot (tudom, nem egyszerű, de nagyon jó)
hát van TB támogatott , keress rá neten általában mentálhigiéné néven szokott a legtöbb városban
ha nincs akkor menj el háziorvoshoz és csak annyit mondj hogy úgy érzed szükséged lenned egy pszichológusra és ingyenes kéne , majd ő mondja hova kell menni meg ad számot
de az ingyenestől ne számíts olyan nagyon sokra , nem rossz , de nagyon sokan vannak és nem fogsz túl gyakran találkozni vele , ha meg rossz embert is kapsz ki akkor felír gyógyszert és ennyi
nekem mondjuk szerencsém volt az enyémmel semmi gond csak az hogy ritkán :(
a fizetősek meg napi 5000 körül egy olcsóbb és az másfél óra szokott lenni
A körzeti szakrendelőbe tudsz menni ingyen vagy alapitvanyhoz.
A pszichologus kifejezetten draga mulatsag, 5 EFt /45 perc alatt nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!