Fogszabályzóról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Minden, amit el tudtok róla mondani.Köszönöm!2012. júl. 19. 17:42
1/3 anonim válasza:
Nekem osztálytársamnak volt, aztmondta nekem hogy meglehet szokni. Amikor felteszik csak kicsit fáj mert ugye ráhuzzáka fogra hátul. Meg először zavaró hogy huzza össze-vissza.
De volt neki olyan mikor pont vele voltam hogy leesett a fogszabi és egy drót állt ki a szájából. Elég poénos volt !!
De ne parázz ha neked lesz/vagy akarsz kibírható :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Augusztus elsején rakják föl..
2012. júl. 20. 11:53
3/3 anonim válasza:
Nekem volt , egy évig volt fent. Előtte nagyon csúnyák voltak a fogaim, most pedig gyönyörű. Még mindig hordanom kell az éjszakait pedig már egy éve levették , na ezt az éjszakait viszont utálom. Ez nagyon kényelmetlen. Az állandóval nem volt semmi baj, mikor felrakták akkor persze fájt , meg szokatlan volt. Mikor mentem állításra akkor is fájt utána pár napig, de ki lehetett bírni, annyi , hogy akkor nem bírtam harapni , csak rágni. Mindig legyen nálad fogpiszkáló, meg tükör,hogy az étkezések után kitisztítsd. Pár hét után látszódni fog az eredmény, pár hónap után meg már teljesen szép lesz. Nagyon megéri. Én már annyira megszerettem , meg olyan jól állt, hogy sajnáltam mikor levették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!