Tudnátok pesten fogorvost ajánlani?
villányi dent
kuponos oldalakon is nézz körül, szokott lenni fogszabályozós akció
Nem mondom hogy olcsó de hosszú a nyitva tartás és jó a felszerelés.És bármikor elérheted őket és garanciát adnak.
Vital Europe Fogászat,dr Patthy Ágnes
Jópár fogszabályzó orvosnál voltam már sajnos,magasan ő a legjobb.
Nagy szaktudású,precíz,alapos,és kedves
Én ennél olcsóbbat eddig még nem találtam:
precizdent.hu
Kedvesek, ügyesek és normális árakkal dolgoznak, minden téren :)
A Precíz dentnél kint vannak az árak, de leírom neked:
-konzultáció 0 Ft
-elküldenek panoráma és teleröntgenre, ez 4000Ft darabonként (ezt a röntgenesnek fizeted), ha jól emlékszem
-lenyomat vétel 0Ft
-fém fogszabi 1 állkapocsra 100 000 Ft (legtöbbször mindkét állkapocsra kell)
-fogszabi felragasztása 0 Ft
- havi aktiválás (amikor leszedik a régi gumikat és újakat teszek fel + néha a drótívet is cserélik) 5000 Ft
- fogtömésnél, ha többet egyszerre meg tudnak csinálni, rugalmasak az árral
- foghúzás 5000 Ft (nagyon ügyes a szájsebész, abszolút nem fáj :) ) - ha nagyon torlódottak a fogaid, akkor lehet, hogy húzni kell pár fogat :/ (Kibírható.)
Ez így egybe kva soknak tűnik, de én nagyon sok helyen voltam előtte konzultáción és:
- volt, ahol sokkal drágább volt a fogszabi és 6000 Ft az aktiválás
- volt, ahol olcsóbb volt a fogszabi (80 000Ft), de havonta 20 000Ft (!!!) az aktiválás
- volt, ahol kitalálták, hogy márpedig csak akkor kezelnek, ha logopédushoz járok előtte (és kicsúszok a kedvezményes hónapból, mellesleg!), mert nem jó a nyelésem - érdekes, hogy a többi orvos szerint jó
Ha érdekel, hogy milyen eredménye van a fogszabinak, írj priviben és mutatok előtte-utána képet (nekem olyan fogszabim van, amin nincs hátul gyűrű és ívtágító se kellett szerencsére, de ez emberfüggő).
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!