Tudnátok egy jól dolgozó FOGORVOST ajánlani Budapesten?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha tudnátok segíteni, mert egy amalgám csere után szenvedek két fogammal. Egy magánorvos annyira nagy rést csinált a két fog közé, hogy minden belemegy és feszít, és az íny is fáj. Oda már nem megyek vissza.
Nálunk mostmár az SZTK-ban is fizetni kell, szóval tényleg nem az a lényeg, hogy magán, vagy nem csak JÓ legyen.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2012. máj. 21. 08:53
1/5 anonim válasza:
Ha ki tudnál utazni, Veresegyházra, ott tudnék mondani neked, egy nagyon ügyes, és nem horror árban dolgozó fogorvosnőt.
2/5 anonim válasza:
Én a Profident fogászatot javaslom, az Astoriánál. Nagyon szépen rendbetették a fogaimat, még a mások által elrontottat is. Sajnos nem olcsó, de még így is (állítólag) középkategóriás áraik vannak.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát akár privi üzibe is jöhet a veresegyházi fogorvos elérhetősége. Meglátom, hogy elmegyek-e oda. Köszi az eddigieket, de jöhet még! :)
2012. máj. 21. 10:28
4/5 A kérdező kommentje:
esetleg a Privátdentnél konkrét orvos nevet tudnál mondani?
2012. máj. 21. 10:28
5/5 anonim válasza:
Oxygen Medical fogászat Újpesten!!
Nagyon jó,modern fogászat,én Altrichter Piroska doktornőhöz járok már évek óta(így ide is követtem:))
Kedves,hihetlenül lelkiismeretes doktornő:)
Árak tekintetében nem olcsóak,de valóban minőségi munkát végeznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!