Mennyi idő alatt színeződött el a gyökérkezelt fogatok?
Figyelt kérdés
Lassan 2. hónapja lett gyökérkezelve a jobb első fogam, mindenfelől hallottam rémtörténeteket már, hogy így elszürkül, úgy elszürkül, akár pár nap alatt is, stb... Viszont nekem még mindig nem látszik semmi, mire számítsak?2012. júl. 10. 17:48
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 éve volt gyökérkezelve és ugyanolyan színű :D
2/5 anonim válasza:
Nekem 2-3 év után kezdett szürkülni. Szintén metszőfogról van szó.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanolyan színű, mint volt már vagy 7 éve...
4/5 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, privátban nem szeretek válaszolni, bocsi.
Szóval hogy mit csináltam vele? Semmit. Nem rég tűnt fel, hogy szürkébb, mint volt, de alig látszik, mivel nem vakítóan fehérek a fogaim (sajnos). Idővel biztosan korona kerül rá, hiszen könnyen eltörhet a gyökérkezelt fog, azt meg nem szeretném.
5/5 anonim válasza:
Általában lassan és fokozatosan fog, de mindenkinél máshogy. Amúgy kb 5 év az embereknél mire teljesen elszürkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!