Crytec kérdése:
Gyökérkezelt fog/kérdés?!
Figyelt kérdés
2012. 06.21. -én volt gyökérkezelésem. A fogorvosom úgy diagnosztizált, hogy fogbélgyulladás. Pedig nem volt be gyulladva, csak szuvas volt már és közel volt az ideghez amikor már tisztította. Tisztítás elött se fájt, még érzékeny se volt. De kezelve lett. A kérdés az lenne, (enyhén) de ráharapásnál arra az oldalra nem azt mondom2012. jún. 23. 20:58
1/8 anonim válasza:
Ráharapásra enyhén fáj? Azt akartad mondani?
2/8 A kérdező kommentje:
igen, de nem volt kezelés előtt se be gyulladva ahogy ő diagnosztizált.
2012. jún. 23. 21:29
3/8 anonim válasza:
Ha már olyan mély a lyuk, hogy meg van nyílva a pulpakamra, akkor azt fogbél gyulladásnak diagnosztizálják. Gyökérkezelés után meg fájhat egy kicsit ráharapásra a fogad. Kíméld, ne rágjál rajta, meg fog szűnni.
4/8 A kérdező kommentje:
tegnap óta érzek változást persze. Na meg azért szedtem antibiotikumot hogy megelőzzem a fertőzést, gyulladást stb. Enni nem eszek azon az oldalon.
2012. jún. 23. 22:11
5/8 A kérdező kommentje:
Nem lehet még, hogy azért is fura harapáskor az érzés, mert a tömés túl fent van, vagy a két fog közé is ment, és harapáskor nyomják egymást?
2012. jún. 24. 17:07
6/8 anonim válasza:
Semmi baj nincs, ez normális még így az elején :) Nekem 2 hétbe tellett, mire meg tudtam szokni a gyökérkezelt fogam (jobb 1-es...), érzékenykedett, nyomásra meg kocogtatásra is elég kényelmetlen volt, de szerencsére minden elmúlt. Most már csak azt várom mikor szürkül el és mehetek kifehérítetni :(
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, a szürkülés :( Nekem semmire se érzékeny, szerencsére, csak harapásra mintha a két fog (alsó felső) közé csontot tennél, és próbálnád szétharapni de nem megy.. érzés.. :D
2012. jún. 24. 19:39
8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap óta már nem érzek semmit! :)
2012. jún. 26. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!