Miért fáj egy nemrég gyökérkezelt fog?!
Figyelt kérdés
főleg, ha fekszem, tehát alváskor, és estefelé..2012. jún. 2. 07:00
1/13 A kérdező kommentje:
kb 3 hónapja gyökérkezelték, elélg hosszú procedúra volt, hetekig ideiglenes tömés, meg gyógyszeres tömés..semmi baj nem volt vele, 3 nappal ezelőttig
2012. jún. 2. 07:01
2/13 anonim válasza:
Ha 3 hónapja gyökérkezelték, akkor most nem szabadna fájnia, menj vissza a fogorvoshoz, lehet újra ki kell tisztítani, estefelé a gyulladt fog fáj.
3/13 anonim válasza:
Miért pont este fáj a gyulladt fog?
Nekem is volt egy gyök,kezelésem!Most letört a fogbol egy darab!nem fájt semmi nem volt igy vagyok vele 2 hónapja!Kb egy hete el kezdett hasitani bele de 2 napja már majd be sza...ok rá!Ha ki van szedve az ideg miért fáj?Ezt én sem értem!Bocsi kérdezö hogy nem a kérdésre válaszoltam!
4/13 A kérdező kommentje:
köszi, hogy válaszoltál, engem is meglepett ez a fájdalom, és hát nem kellemes. na közel sem úgy fáj, mint régen, csak kellemetlen, pont annyira, hogy nehezen tudjak elaludni.
akkor esély sincs arra, hogy egy kis cataflam levigye a gyulladást, ugye? mitől lehet? nem zár a tömésem?
2012. jún. 2. 07:22
5/13 A kérdező kommentje:
mikor felkeltem fél órája még eléggé fájt, most meg egyáltalán nem.. így megy ez este 6ig, jeget is rágcsálhatok.. este elkezd tompán fájni, és akkro tetőzik, amikor lefekszem
2012. jún. 2. 07:24
6/13 anonim válasza:
nekem is igy van :(
Szerintem menj vissza a dokihoz!Sajna én nem tudok még vagy 2 hónapig mert külföldön vagyok!Itt meg nem akarok menni!
7/13 anonim válasza:
VAlami gyulladásról lehet szó,tehát gyulladáscsökkentőt kellene szedned. A cataflam is jó,de szerintem jobb a Dalacin(Klimicin)Menj vissza a fogorvoshoz,és forszírozd,hogy írja fel.
8/13 anonim válasza:
A gyulladáscsökkentővel nem érsz semmit, nekem is volt gyökérkezelt fogam ami elkezdett nagyon fájni, kétszer is kaptam Dalacint, ami 1-1 hónapra elmulasztotta, majd visszatért a fájdalom, a gyökércsúcson volt a gyulladás, ezt ki kellett tisztítani.
9/13 anonim válasza:
Azért fáj, mert a gyökércsúcson van a gyulladás. Menj vissza a dokihoz, ha szerencséd van, el fog múlni a gyulladás és megmarad a fog.
10/13 A kérdező kommentje:
hmm.. aznap, mikor elkezdett fájni, pont másikfajta fogkrémmel mostam a fogam.. miután napokig azzal mostam, és napokig fájt, gondoltam kipróbálom, hogy visszatérek a régi fogkrémemhez.. és elmult.. egyáltalán nem fáj a fogam! vagy ez csak véletlen?
2012. jún. 4. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!