Mennem kéne gyökérkezeltetni a fogam de nagyon félek mert még soha nem csinálták. Milyen az és hogy fáj-e?
Ha nem érzéstelenítik rendesen, hihetetlenül fáj.
Nekem első alkalommal rendesen érzéstelenítették, másodszorra más orvos nem érzéstelenített, na akkor elég rendesen sírtam a fájdalomtól (pedig jól bírom), már amennyire lehet sírni, ha egy kéz van az ember szájában.
Mindenképp mondd, hogy kérsz érzéstelenítőt, mert mondom, nekem másodszorra nem adtak, és mire észbekaptam, már csinálta.
Viszont muszáj megcsináltatni, mielőtt teljesen tönkremegy.
Tulajdonképpen annyi, hogy ilyen "szőrös" tűkkel kiszedik az idegeket, aztán kálciumos próbatömést kapsz. Ha szerencséd van, egy alkalommal megcsinálják, de lehet, hogy hetekig kell járnod.
sokan azt mondják hogy fáj,de nekem egyáltalán nem fájt,pedig úgy bevolt gyulladva a fogam,fogy a fél arcom fel volt dagadva.persze sokban függ a dokitól is,a mi dokink aranyos kedves,türelmes..
Ne féj!Nekem pl a húzás rosszabb volt..Igaz a gy.kezeléssel vissza kell menni 3-4 alkalommal.Fel a fejjel!
Nekem csinálták már érzéstelenítés nélkül is, és még úgy is túl lehet élni. Ha meg kapsz szurit, akkor meg tényleg nincs miért félni.
És ezt egy olyan ember mondja, aki 6 évig még a fogorvos gondolatát is elhessegette, annyira rettegett... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!