Porfújás a fogakra valakinek csinálták már vagy hallottattok róla?
Nekem homokfúvás néven csinálták ezt a kezelést.
Azt mondta a doki, hogy kíméletesebben szedi le a fogkövet a hagyományos leszedésnél. Ezenkívül a legkisebb helyekre is bejut vele a doki.
Nem vészes, ki lehet bírni.
Megkérdezhetem, hogy neked mennyiért csinálja a doki?
persze! nekem 8.000ft fent és 8.000ft lent
azt mondta hogy fehéríti is kicsit a fogakat illetve valami ízekről beszélt csak nem értettem akkor...
Nem is értem ha ezt a fogkő leszedés utána csinálná mit akar még leszedni....
Szerinted érdemes megcsináltatni? Megéri azt a 16.000ftot?
Azt a... nekem 6000-ért csinálták. Mondjuk nem sok fogkövem volt. ( bár nem hinném, hogy ez befolyásolja)
Lehet, hogy a nagyját leszedi normál fogkőleszedéssel és utána nyomja ezzel? Csak ezt tudom elképzelni.
Előtte én is olvastam, hogy van ahol ízesítik a lötyit, amivel csinálják. Nekem semmi íze nem volt, vagy csak én nem éreztem :) Ez a gép a vizet magas nyomással porlasztja, meg valami anyagot is kever hozzá és ezzel tisztít.
Jobban megnézve a neten, szerintem elég átlagár a 16000. :(
Bár a sima leszedés is annyi, szóval szerintem megéri. Sokkal aprólékosabban tisztít.
Szia!
Persze,ez nagyon jó,a legmodernebb rendelőkbe már ez is a dentálhigániás kezelés részévé vált.
Nem fájdalmas,abszolút kockázatmentes,és valóban nagyon jól tiszít.Ha teheted mindenképpen kérd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!