A gyökérkezelés fáj jobban, vagy ha kihúzzák a fogamat?
Ez nem feltétlenül igaz hogy jobb, vagy ügyesebb a magán, mint az sztk.
Én sztk-hoz járok és aranykezű doktornőnek hívom, mert nagyon profi, odafigyel hogy a lehető legkevésbé fájjon a kezelés.
Nekem most friss emlékeim vannak húzásról is, gyökérkezelésről is 2 héten belül mind kettőn átestem.
Húzás: akkor ott nem fájt, viszont utána egy hétig fájdalmat éreztem ahogy húzódott a seb.
Ha véletlenül evés közben ráharapok a helyére még kellemetlen.
gyökérkezelés: 2x-re lett ugye csinálva, először fúrt ideiglenes tömöt, ez egyáltalán nem fájt, nem éreztem.
Másodjára még ktisztogatta, ez kicist kellemetlen volt, de nem volt vészes.Amikor kmiment az érzéstelenítő éreztem egy nagy nyilalást, de azóta (egy hete) semmi kellemetlenség, fájdalom nincs.
Én a gyökérkezelést javaslom.
Erdőkertesen.
Sajnos nem tudok róla hogy lenne magánrendelője, itt meg csak helyi lakosokat fogad.
dr Fűtő Mária a neve.
Ha beírod googleba, kiadja az itteni rendelő számát, ha gondolod hívd fel rendelési időben hogy fogadna-e :)
Holnap egész nap rendel, hívhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!