Gyökérkezelés után felléphetnek fájdalmak a foggal kapcsolatban? Gyógyszeres tömés nem azért van, hogy ne fájjon? Megőrülök a fájdalomtól!
Na mert ha vattát rakott bele, az megszívja magát nyállal és csak tovább gyullad - evvel küszködtem én is amúőgy a napokban, amíg nem mentem át magánfogdokihoz. Szintén gyökérkezeléssel.
Valamit amúgy nagyon rosszul csinálnak, mert nekem egyedül az injekció helye érzékeny, múltkor kipucolta alaposan és normális ideiglenes tömést kaptam, nem egy kis darab vattát... Elég nagy baj, hogy ennyire fáj, mert elméletben az ideget kiölték és nincs ami fájjon, érted :S
Amúgy próbáld meg a jegelést, hátha kicsit jobb lesz (végülis jelen helyzetben mindegy is, nem?)
Orvosváltás esetleg?
Hát az orvossal nincs baj mert mindent tökéletesen megcsinál. az előzővel volt gond, aki nem figyelt és azt a fogamat cseszte el aminek semmi baja nem volt... nekem nagyon rossz fogaim vannak sajnos, ezeket örököltem. itt vagyok 15 évesen és az összes fogammal szenvedek pedig napi 2-3x megmosom őket és mindenféle géleket használok semmi sem enyhíti a romlásukat. amikor az előző orvos tömte be ugyanígy ezzel a gyógyító izével akkor is lejegeltem és bedagad.. utána a meleggel próbálkoztam, ami jó hülyeség volt, mert sikeresen feltelt az egész fejem gennyel-.-
egésznap gyógyszeren élek és nemtudok enni. szerinted kiszedjem most is ezt a gyógyszeres tömést? mert nagyon fáj és nemtudok aludni:(
amikor előzőleg kiszedtem akkor sokkal jobb lett. de rendben, hallgatok rád, és köszönöm, hogy így este ilyen sokat segítettél meg hogy válaszoltál :) köszönöm!!
hát akkor beveszek még egy cataflamot meg ráfekszem egy jégakura talán elmúlik annyira, hogy elaludjak, de lehet hogy inkább megeszek egy egész dobozzal belőle és bemászok éjjelre a mélyhűtőbe!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!