Gyökérkezelés elöször lessz, mit csinálnak ilyenkor?
Ne félj az nem fáj!Kb 15 perc adnak itt is érzéstelenítőt!
Olyan kis pálcákat nyomnak majd fel a fogadba olyasmi mint ami a kéményseprőknek van van a végén egy kis kampó és azzal huzza ki a gyökeret!De semmit nem fogsz érezni!Igy csavarni fogja fel egyre feljebb!Ne ilyedj meg! :)
őszintén? k.rva szar dokit fogtam ki. csak egy -két töméscserére mentem volna, erre kinyögi, hogy gyökérkezelés. mondom mivan?! (a volt osztálytársam, meg anyum is ijesztegetett azzal, hogy senkinek nem kívánják ezt az érzést).. de! nem is röntgenezte. 3x kellett visszamennem. asszem első v második alkalommal 2 injekciót kaptam. szart sem ért. mindent éreztem. el is ájultam a székben. most meg ki van esve a tömés, sztem be is van gyulladva a fog, ki kell húzatnom... elbaszarintotta az a pszichopata.
ezzel nem megijeszteni akartalak, mert ha itt a többség azt írja, h nem fáj, akkor elhiheted nekik.... de ez tényleg orvosfüggő, szval vigyázz arra, h ne egy vadbarmot fogjál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!