Gyökerkezeles, elötte gyogyszer, hogy is van ez?
Nem tudom, pontosan milyen betegséged van, én nem hallottam még ilyenről, és ebben nem is vagyok járatos, de a fogorvosodnak ha mondod, biztos tudni fogja, hogy ilyen esetben hogyan kezdjen hozzá.
Előzetes gyógyszeres kezelésről nem tudok, pedig van két gyökérkezelt fogam. Nekem úgy rémlik, hogy ezt több részletben csinálják, először megnyitják a fogat, kifúrják, kerül bele valamilyen "idegölő", és ideiglenes töméssel tömik csak be. Utána, amikor már az idegek elhaltak, akkor kerül be a rendes, végleges tömés. Na nekem ilyenkor szokott pokolian fájni, amikor az ideiglenes tömés van bent, úgyhogy arra valószínűleg fel is írnak valami erősebb fájdalomcsillapítót, vagy ha nem, akkor jobban jársz, ha te magad kérsz receptet, csak a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!