Fogselyemmel tisztítottam a fogközeimet és beakadt, leszedte a fogam egy kis darabját. Fogfájásra valami gyógyszer vagy házilag valami szer?
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 20:02
1/9 A kérdező kommentje:
mondjuk amúgy is el kéne mennem dokihoz mert az a fogam érzékeny, de közben meg nem is volt rajta lyuk. most már van így.... :(
2012. márc. 11. 20:03
2/9 anonim válasza:
reggelig dobj be valami fájdalomcsillapítót, reggel meg menj el fogászatra!
3/9 anonim válasza:
Fogselyemmel hogy a fenébe törted le a fogad? De most komolyan? Vegyél be Demalgont, Cataflamot, Algopyrint(egyet, ne mindet! Mert vannak itt olyan vicces gyerekek, akik...) Holnapi programnak pedig a fogorvost iktasd be.
4/9 anonim válasza:
Nemcsak letörni lehet vele a fogat, de remekül ki lehet szedni vele a fogtömést is. Nekem háromszor "sikerült".
5/9 anonim válasza:
Azt el tudom képzelni még, hogy kiszedi a tömést, de addig már nem terjed a fantáziám, hogy gyakorkatilag egy "cérna" hogy képes letörni egy emberi fogat. Jó, persze tudom, hogy ez az én hiányos képzelőerőm rovására írható fel, de tényleg nem megy...:D
7/9 anonim válasza:
Vegyél be Cataflamot, amíg eljutsz a dokihoz, és ne sajnáld, mert ami a fogselyemtől letört, az bármitől letörhetett már, és jobb is, hogy kiderült. Nekem egyszer puha Raffaelloba tört bele a fogam, arról se a Raffaello tehetett.
8/9 anonim válasza:
A tömés mellett az is igaz lehet, hogy egy fogkő darab esett le, ami mögött kissé érzékennyé vált a fogad. A kataflámot túlzásnak tartom, annyira azért nem fájhat, de fogorvosnak mindenképp érdemes megmutatni.
9/9 A kérdező kommentje:
Komolyan írtam, nem viccből egy kis fog darab jött le.Ibuprofent szedek kb péntek óta.
holnap megnézem hogy rendel a doki, d.u ráérek akkor el tudok menni. sajna d.e dolgozok.
2012. márc. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!