Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek milyen ez a fogsor?

Szerintetek milyen ez a fogsor?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 23. 12:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Az iskolafogászaton ingyen megcsinálnak mindent. Az érzéstelenítés alatt szurit értettem, de megkérheted az orvost, hogy spray-al fujja be a tűszúrás helyét.Sőt azt is megbeszélheted vele, ha kezelés közben felemeled a bal kezed, akkor egy időre hagyja abba a munkát a szádba,. Ezt akkor szokták csinálni, érzékeny még a fog, ha öblíteni akarsz, vagy valami más gondod van.
2012. márc. 23. 20:19
 32/41 A kérdező kommentje:
értem. És a fogorvos nem fog beszólni? Jó tudom ez a dolga, de másnak biztos nem szokott ennyi lyukas foga lenni. És mennyi idő amíg megcsinálja?
2012. márc. 23. 20:24
 33/41 anonim ***** válasza:
Ne félj, nem fog beszólni, legfeljebb megemlíti, hogyha nem tiszta a szád, hogy miért nem mosol fogat? Minden egyes alkalommal, 1 fogat meg fog csinálni.
2012. márc. 23. 20:43
 34/41 A kérdező kommentje:
oo? többször kell menni? Nem tudja egyszerre megcsinálni? Vagy olyan sok idő?
2012. márc. 23. 20:49
 35/41 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen beteg. Ha magánrendelőbe mész, ahol fizetni kell, ott már több fogadat is megcsinálnak egyszerre.
2012. márc. 23. 21:05
 36/41 A kérdező kommentje:
És ha majd már nem lesz rossz fogaim, utánna lehet fogszabályzót rakni?
2012. márc. 23. 21:29
 37/41 anonim ***** válasza:
Akkor igen, de a feltétele az, hogy minden fogad be legyen tömve.
2012. márc. 23. 21:33
 38/41 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm a válaszokat, azt hiszem elmegyek jövőhéten.
2012. márc. 23. 21:43
 39/41 anonim ***** válasza:
Minden féle képpen menj el, ne legyél ilyen igénytelen magaddal szemben.
2012. márc. 23. 21:52
 40/41 A kérdező kommentje:

Igazából eddig nem is gondoltam rá, hogy ebből ilyen gond lehet. Meg nem is figyeltem rá, hogy büdös lehet a szám, vagy hogy másoknak visszataszító hogy nem szépek a fogaim, de most hogy nézegettem, beláttam hogy lehetne szebb is.

A fiúknak mennyire számít ez? Lehet hogy ezért nem találtam még barátot? Szoktam bulizni járni és próbálok ismerkedni, de tényleg csak ilyen jelentéktelen csók volt.

2012. márc. 23. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!