11/41 anonim válasza:
Én tudom, hogy csak egy lökés kell neked, ha nem zavarna és érdekelne a dolog, nem írtad volna ki ezt a kérdést. :)
12/41 anonim válasza:
Még a letört fogadat is lehet, hogy meg lehet menteni, ha van belőle 2 mm az íny felett. Ebben az esetben szépen gyökérkezelik, tesznek bele egy "csapot (pici fém páclika), majd szépen felépíti a doki, illetve koronát rak rá. :)
13/41 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést hogy tudjam mit mondott volna a fogorvos, de így legalább mások nem tudják.
Húzni biztos kell, mikor 8ba voltunk fogorvosnál akkor azt mondta hogy vissza kell mennem két fogat kihúzni, de nem mentem vissza.
Csókolóztam már buliba, igaz barátom még nem volt, de nem hiszem hogy ezért nem. Nem büdös a szám.
2012. márc. 23. 14:43
14/41 A kérdező kommentje:
Meg van 1 srác a suliban aki nagyon tetszik. De neki olyan szép fehérek a fogai, nekem meg... semmi esélyem nála, olyan kis nyomi fogaim vannak, sose lesz olyan.
2012. márc. 23. 14:47
15/41 anonim válasza:
Na, ne etesd se magad, se engem. :D
Ha szarnál a dologba, nem érdekelt volna, hogy mit mond a fogorvos. :D
16/41 anonim válasza:
Te csak hiszed, hogy nem büdös a szád. Ennyi lyukas fog mellett, és azzal, hogy nem mosod a fogaidat rendszeresen, az ételmaradék ott pang a szádban, és az ott rothad szét. Nyald csak meg a csuklódat belülről, és pár másodperc múlva szagold meg. Na olyan illata van a szádnak.
17/41 A kérdező kommentje:
húha, most meglepődtem, tényleg elég büdös, pedig tegnap este mostam fogat, mert akkor még úgy terveztem hogy megyek. Ez mindig ilyen volt vajon? Sosem mondták hogy büdös a szám, én meg nem is éreztem.
A kajamaradékot meg a nyelvemmel ki szoktam piszkálni.
2012. márc. 23. 15:01
18/41 anonim válasza:
Az emberek általában nem mondják a másik képébe, hogy "büdös a szád", mert próbálnak diszkrétek maradni.
19/41 A kérdező kommentje:
A mi osztályunkba ez meglepő, mindenki beszól a másiknak minden kis apróságért, akkor én hogy ne kaptam volna belőle.
2012. márc. 23. 15:07
20/41 anonim válasza:
A kaja maradékot a nyelveddel nem tudod lemosni. Erre való a fogkefe,a fogkrém, és a fogselyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!