Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek milyen ez a fogsor?

Szerintetek milyen ez a fogsor?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 23. 12:07
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Amúgy most már tökmindegy, úgysem fogok tudni rászokni a fogmosásra ha eddig nem tettem. Tegnap előtt előttről nem is tudom mikor mostam utoljára fogat, de nem ebbe az évben volt az biztos. Írtam hogy régebben is anyám szólt, de mostanában már nem szokott, és nincs is eszembe, meg ha eszembe jut akkor is lusta vagyok megmosni. Biztos van hozzám hasonló fiú, akit nem fog zavarni és kész.
2012. márc. 23. 15:27
 22/41 anonim ***** válasza:

Hát, segíteni csak annak lehet, aki maga is akarja.

Minden jót neked, remélem megtalálod álmaid párját! :)

2012. márc. 23. 15:39
 23/41 A kérdező kommentje:
Szeretnék változtatni. De úgyis tudom hogy a fellángolás max. 1 hétig tart, akkor meg semmi értelme nincs. Utána úgyanúgy nem fog érdekelni.
2012. márc. 23. 15:43
 24/41 A kérdező kommentje:
Most nekiálltam fogatmosni, megmostam párszor egymás után. Az jó ha a lyukas fogakból kijön ami benne van, vagy maradjon inkább benne?
2012. márc. 23. 16:44
 25/41 anonim ***** válasza:
Próbálj meg mindent kimosni belőle. Ha veszel lepedékfestő tablettát, azzal kontrollálni tudod a fogmosásodat.
2012. márc. 23. 17:08
 26/41 A kérdező kommentje:
Olyat hol lehet kapni? Mire jó?
2012. márc. 23. 17:20
 27/41 anonim ***** válasza:
Drogériákban lehet kapni Plakk festő tabletta a neve. Egy tablettát szét kell rágni, a nyáladdal végig kenni a fogaidon, és elszínezi a fogaidon a lepedéket. A régebbi lepedéket pirosra, a friss lepedéket rózsaszínűre festi. Azt kell lesikálni a fogaidról. Akkor tiszta, ha már nem látszik a színező tabletta hatása. Ha fogmosás előtt használod, meglátod, hogy hol kell megmosni a fogad, ha fogmosás után, kontrollálni tudod, hogy mennyire jól, vagy nem jól mostál fogat. Egy próbát megér!
2012. márc. 23. 18:55
 28/41 A kérdező kommentje:
Értem. És ha jövőhéten elmegyek fogorvoshoz akkor mit fog mondani, vagy mit fog csinálni? Amit be lehet tömni azt betömi, a többit meg kihúzza? Fájdalmas lesz?
2012. márc. 23. 19:20
 29/41 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítésben csinálja a tömést is, és a húzást is. Nem fogsz érezni semmit.Ha végeztetek mindennel, kérd meg, hogy polírozza le a fogaidat. Meg látod, nagyon jó érzés a tiszta száj. Egyébként azt mondják, akinek nem tiszta a szája, annak a puncija sem tiszta.
2012. márc. 23. 20:06
 30/41 A kérdező kommentje:
És ingyen megcsinálja vagy fizetni kell majd érte? Az érzéstelenítést hogy csinálja? Szurit ad, vagy sprézni fog? A polirozás mire jó? Ha már megemlítetted ott lent is ugyanúgy megmosom, mint bárhol máshol, nem értem mi az összefüggés. Meg ugye írtam hogy nem volt még barátom, ebből következik hogy szűz is vagyok, de le van borotválva, mert nem szeretem ha dzsumbuj van ott.
2012. márc. 23. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!