Sárgák a fogaim. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
valami természetes módszerre gondoltam
(nem kávzok,nem dohányzok...egészségesen étkezem,minimum kétszer mosok naponta fogat)
2009. máj. 21. 19:36
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem sok mindent! Van, akinek genetikailag ilyenek a fogai. Enyémek is sárgásak kicsit. De állítólag ha szódabikarbónával megmosod, akkor fehérebb lesz...
2/5 anonim válasza:
fogfehérítés a fogászaton ami akár 40-100000ft is lehet,vagy vannak drágább fogfehérítő fogkrémek (patikába), vagy egyes szolikban (pl a Kivi szoliban) a barnulás közben a fogad is fehéredik ez kb 10ezer ft pér alkalom.
3/5 anonim válasza:
én is a szódabikarbónát javaslom!de egyből ne várj csodát :)
4/5 anonim válasza:
Én elmex nevezetű gélt használok fogzománc erősítőként. Fogorvosom ajánlotta, és úgy vettem észre hogy utána kicsit fehérebbek a fogaim. Nem lehet csak hetente egyszer használni, de azt hiszem fogkréme is van. Azt még nem próbáltam, nem a legolcsóbb fajta, lehet érdemes lenne.
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem azt mondta a fogdokim, hogy nem érdemes fehérítős fogkrémet venni, úgysem használ. Meg hogy nem jó otthon kísérletezgetni mindenféle házi szerekkel. Persze, nyilván neki az az érdeke, hogy vele csináltass fehérítést, de akkor is inkább csináltatnám a fogorvos tudtával, az ő módszerével, még ha sokat keres is rajta, meg sokba kerül is. Mert ha elrontom, a fogam nem nő ki újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!