Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért sárgák a fogaim annak...

Miért sárgák a fogaim annak ellenére hogy egy nap többször is megmosom?

Figyelt kérdés

Naponta 2-3 alkalommal több mint 5 percen keresztül szoktam fogat mosni, de eredménytelenül, mert a fogaim olyan sárgák mintha még nem is láttak volna fogkefét.

Jártam már fogorvosnál aki azt mondta,hogy nem mosom jól, de megmutatta,hogy hogyan mossam,azóta sem javult, a fogaim nem egészen jók, kicsit elállnak,de nem olyan vészes viszont a fogorvos is mondta,hogy látja,hogy valószínűleg emiatt nem tudom jól megmosni.

Pénzem most nincs fogszabályzóra ezért ha valakinek lenne ötlete,hogy mit használjak ami hatásosan fehéríti a fogakat azt megköszönném, csak olyat amit rendszeresen lehet használni anélkül,hogy károsítja a fogaimat.

(Fogmosás után nem szoktam enni ,de 2-3 óra múlva ugyan olyan sárga lesz mint fogmosás előtt , de fogmosás után sem mondanám,hogy fehérek)

2011. aug. 3. 18:23
 1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy azért sárgák a fogaid annak ellenére, hogy rendszeresen mosod, mert olyan italokat iszol, amik elszinezik a fogat(kóla, kávé, tea). A fogorvosod biztos tud fogfehérítő kezelést ajánlani.
2011. aug. 5. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!