Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nézett Engem többször...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézett Engem többször is, annak ellenére, hogy Én nem vagyok jó pasi és barátjai is van? 20/F

Figyelt kérdés
Néhány héte voltam egy összejövetelen a csoporttársaimmal egy kávézóban. Volt egy lány nagyon csinos és jó fej is. Többször is arra voltam figyelmes, hogy amikor ránéztem, akkor Engem nézett és akkor hirtelen lefelé nézett. Mivel nem tartozik a "szokásim" közé, hogy tetszek egy csinos lánynak, és, emellett pasija is van, nem tudom mire vélni a dolgot. Nem szoktunk sűrűn beszélni és nem is keresi a társaságom szóval Én, úgy gondolom, hogy "tetszés" kizárva.
2009. dec. 19. 11:01
 1/9 A kérdező kommentje:
*barátja
2009. dec. 19. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit rosszul fogalmaztam, de megértitek.:)
2009. dec. 19. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Én? Csupa nagy É? Nagy egó??
2009. dec. 19. 11:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Varietas delectat.
2009. dec. 19. 11:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen,a változatosság gyönyörködtett,kedves 11:20:)

És attól még,hogy barátja van,nézhet más pasikat.Hány olyan pasi van,aki megbámul engem,pedig ott van mellette a barátnője!

Carpe diem!

2009. dec. 19. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudod a nőknek, küldenek bizonyos jelet. Rengeteg kis apróságból rálehet jönni, hogy mit akar. Még csak annyit h a "szokásim" nem szokás hanem állapot. Figyeld meg a nőt, h miként viselkedik. Ezekből a jelekből rá tudsz jönni, h mi az ábra. Aki nem veszi az "adást", azt nevezik "flörtanalfabétának". De ezen lehet segíteni ^^
2009. dec. 19. 11:40
 7/9 anonim válasza:

szerintem tetszel neki ez 1 értelmű

ha nem közeledik hozzád közelegy te hozzá(vegyél neki virágot/vörös rózsa/,szivecske alakú csokit)

írj neki szerlmes versekek!!

Tuti dobja a mostani "jó"pasiját

és te leszel élete nagy lovagja(VEGYÉL 1 LOVAT/FEHÉRET/)

2009. dec. 19. 12:16
 8/9 A kérdező kommentje:

12.16

Lovat, rózsát, csokit meg toronyórát láncostól nem?

2009. dec. 19. 12:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Sztem egy fehér jaguar-ral többre fogsz menni ;D

LOL az a csokis, lovas hsz... xDDDDD

2009. dec. 19. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!