Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tehetnék, hogy fehérebbek...

Mit tehetnék, hogy fehérebbek legyenek a fogaim? Rendesen mosom, mégis sárgák.

Figyelt kérdés

Jövőhónapban kell menjek fogszabályzót tetetni, de szégyenlem mert sárgásak. Tudom, hogy egy hónap alatt nem lehet fehér fogakat varázsolni, de azért érdekelne. Amúgy 20 vagyok, egy kisebb vagyonomba fog kerülni a fogszabi.

Az az érdekes, hogy az alsó fogsorom sárgább, mint a felső. A felső még tűrhető.

2010. febr. 28. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg szódabikarbónával mosni. Kerüld a kávét, cigit, kólát, vörösbort, fekete teát, elszínezik a fogakat.

Fogszabályozás előtt nem érdemes kifehéríttetni őket, mert az is egy vagyonba kerül, és mire leveszik sárgábbak lesznek, mint előtte voltak (tapasztalat...én megtettem ezt a baromságot).

A Blanx fogkrém is egész jó, nekem bevált.

2010. febr. 28. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
az a blanx fogkrém kapható a gyógyszertárakban? Üzletekben nem láttam. Amúgy menyire drága?
2010. febr. 28. 20:01
 3/4 anonim válasza:

szia ajánlanám mint használó a sensodyne whitening-et!

Másrészt meg itt egy link amit nem próbáltam de elég hatékonynak tüni zimány linda is ezt használta: [link]

sok sikert;)

2010. febr. 28. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
A Blanx DM-ben kapható, kb 1100 Ft.
2010. márc. 1. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!