Segítség! Nagyon gyorsan romlanak a fogaim. Tudnátok valamit javasolni, tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Sok szénsavasat és cukros üdítőt is iszom sajnos, bár már eléggé próbálom csökkenteni, de azért olykor olykor megiszom. A szüleimnek is nagyon hamar tönkrementek a fogai. Az enyémek is eléggé rosszak és mostanság az eddiginél is gyorsabban romlanak. Valaki még van hasonló helyzetben? Milyen fogkrémet javasolnátok? Mi vált be? Lehet valami hiánytól van ez? Már kezdek megőrülni hogy porladnak lassan és egyik napról a másikra fehér volt lesz rajtuk és 2 hét se telik el és már kilyukadt:S2011. nov. 15. 21:34
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem tudom jó e ez a link, de amúgy már olvastam. Ezt az ezüstös dolgot még nem hallottam, de nem merném kipróbálni. Kicsit necces, de ha esetleg te kipróbálod megírhatnád a tapasztalataid róla:)
2012. jún. 20. 15:27
12/13 anonim válasza:
Többször moss fogat, étkezések után főleg
Fluoridtartallmú fogkérmet használj -
13/13 anonim válasza:
Meg használj szájvizet (öblítőt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!