Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mosom a fogam két percig,...

Mosom a fogam két percig, ahogy le van írva! De még is romlanak! Miért?

Figyelt kérdés
lassan már szuvasodik is... a fogorvos azt mondta hogy mossam erősebben... mosom ahogy csak tudom de nem jó
2011. júl. 10. 21:20
 1/10 anonim válasza:
Akkor napi 3 fogmosás és 2 perc helyett lehet 5 is (:
2011. júl. 10. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kalciumot kéne innod.
2011. júl. 10. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Cigizel? Vagy sok szénsavas üdítőt iszol? Esetleg édesség az oka? Avagy a rossz gének, szüleidnek fiatalkorukban voltak fogproblémái? Amúgy az se jó, ha túl erősen mosod a fogaidat, mert a zománcot karcolod csak vele, és gyengíted ezzel is a fogaidat. Én van, hogy 5p-ig is mosom, de belülről seprő mozdulatokkal, aztán kívülről jó alaposan..
2011. júl. 10. 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy a rossz fogakat is lehet örökölni..ahogy az előzö írta.
2011. júl. 10. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy alapból 3 percig kell mosni. de amúgy lehet örökölni, én is anyám rossz fogsorát örököltem...
2011. júl. 10. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:

a helyes mosási technika a lényeg. és persze az idő is.

ami távolról sem 2 perc. nem is tudom, honnan veszed ezt..

3 percet szoktak mondani.

de én is mindig mosom 5 percig is.

2011. júl. 10. 23:56
 7/10 A kérdező kommentje:
13/F vagyok, rühellem a cigit és az alkoholt (anyámtól örököltem az alkohol útálságot a cigit apámtól) és igen szerintem örököltem mert édesanyámnak meg édesapámnak is műfogsora volt mármint tudjátok...
2011. júl. 11. 01:50
 8/10 anonim ***** válasza:
A csontsűrűségeddel minden rendben van? Fiatal vagy még a csontritkuláshoz, de extrém esetben előfordulhat ilyen korban is, és az bizony okozhatja. Perzse azért valóban nem árt figyelni a megfelelően hosszú idejű és elég gyakori fogmosásra sem, de gondolom, ez megvan..
2011. júl. 13. 00:13
 9/10 anonim válasza:
fogat mosni nem izomból kell....gyengébben és sokáig kb 5 percig. használj öbblögetőt...corsodil elég jó :) fogkrém minősége sem mind1, ami nagyon olcsó ne vedd meg
2011. júl. 13. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:

örökölhetted is, de új kutatások szerint a fogkrémben lévő fluor-foszfát hatására a fogak sárgulnak, gyengülnek. persze a fogkrém a bacikat is elöli de a fogat gyengíti.

mellesleg rontja a memóriát és a vérkeringésre is rossz hatással van. olvasd el a tubus hátulját és látod, hogy méreggel mosogatod a fogaid nagy vidáman.

tesóm nagyon ritkán mos fogat és mikor orvoshoz megy azt mondják neki hogy szép, ápolt fogai vannak. én napi kétszer minimum megmosom alaposan és 5 fogam van tömve... 16/F

2011. júl. 13. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!