Ma megyek fogdokihoz nagyon félek?
Figyelt kérdés
igen:(
nyugtassatok meg
2011. aug. 29. 07:57
1/5 anonim válasza:
Ne félj, mostanában elég sokat jártam fogorvoshoz és soha, semmi nem fájt. Ha jó a fogorvos, akkor még a szuri sem fáj, utána meg már nem érzel semmit.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem a szuri is fáj
2011. aug. 29. 08:14
3/5 anonim válasza:
Akkor nem jó a fogdokid, nekem a doktornő úgy adja be az injekciót, hogy semmit nem érzek.
4/5 anonim válasza:
Próbálj meg ellazulni és arra gondolni, hogy semmi fájdalmad nem lesz és mosolyogva fogsz kijönni, ha nem rettegve mész be, minden kevésbé fáj, ez tapasztalat.
Miközben csinálja a fogad, akkor is csak arra gondolj, hogy nem fáj, próbáld ki.
5/5 anonim válasza:
fáj a szuri, meg kellemetlen lehet az egész, de ha ilyen érzelgős vagy, akkor mit csinálsz amikor végigszántja egy kés a karodat? az jobban fáj, meg kissé parásabb is, hogy hova érkezik legközelebb..
több nyugalmat, az élet mindég lehet rosszabb, nem lehet félni már az apróságoknál is, amikor egyébként biztonsában vagy, gondolj arra, mi lesz egy nehéz helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!