Nagyon nem szép dolog a családodtól, hogy zsarolnak. Olyan nincs, hogy ezért elveszíted Őket. Én a Te helyedben próbálnék kompromisszumot kötni velük. Kérd meg a család egyik tagját, hogy kísérjen el. Biztos, hogy így is lesz benned egy kis tartás, de még mindig jobb, mintha egyedül mennél.
2009. szept. 29. 10:02
2/11 anonim válasza:
Na azért egy fogorvos miatt nem fogod elveszíteni a családodat! Ez hülyeség! De valószínű a te érdekedben rémisztgetnek, mert neked akarnak jót. Fogorvoshoz senki sem szeret járni, ez tény, de ha hanyagolod, a fogaid egyre jobban tönkremennek, és makd jó pár év múlva amikor nem lesznek fogaid, akkor meg fogod bánni. Ja és hát persze addig is, mert ha kilukad, az ugye fájni fog, ha nem mész vele dokihoz, még jobban, és így tovább....
2009. szept. 29. 10:06
3/11 anonim válasza:
Mi az hogy elveszíted?????
Ezt nem értem. Szerintem a fogorvosnál, aki nem fél az hülye.
Minden dokinál fél az ember. Ezt ne vedd magadra. Ez önző dolog, ha a családod így akar rávenni. Kérdezd meg, hogy ők mitől félnek ( kutya, darázs, béka stb) és ha ők is szembenéznek a félelmeikkel előtted, akkor talán elgondolkodsz te is ezen. Mennyi idős vagy?
Soha nem venném rá a gyermekem érzelmi zsarolással, hogy szembenézzen a félelmeivel!
2009. szept. 29. 10:07
4/11 anonim válasza:
de megcseszed a te érdeked ...
vagy szeretnéd ha már fiatalon nem lenne fogad?
nem hiszem el komolyan
2009. szept. 29. 10:09
5/11 anonim válasza:
Gondolom ha a családod ilyet mondott akkor nagyom rosszak lehetnek a fogaid.Nincs mitől félned.Annak fájdalomcsillapitot.Ha félsz a szurástol akkor kérj spré formájában.Igy is elzsibbatsz teljesen.Mondjuk én csak a huzáshoz szoktam kérni.Most éppen idegkezelésre járok és egyáltalán nem fáj.Ez csak egy hűlye berögzödés,mert régen nem voltak jo eszközök,de most már szinte fájdalom mentes.Ne aggodj,menj el nyugodtan.
2009. szept. 29. 10:28
6/11 anonim válasza:
ez vicc...hogy lehet valaki ennyire beszari???? én ezt sosem értettem. folyton félnek vmitől, amit még nemis ismernek....figyelj, nekem húzták a fogaim, vésték, kalapálták, ütötték, egyszerűen minden ilyen "brutális" módot alkalmaztak h kijöjjön, mivel törött volt a fog és csakúgy nemlehetett fogóval megfogni. és tudod mit éreztem közbe? egyszerűen SEMMIT!!!!!az ég világon semmit nem éreztem, csak azt h a fejem mozog ide oda, mert nemtudtam egyenesbe tartani a sok ütéstől...ne legyél már ilyen beszari, nemfogsz meghalni ott a fogorvosnál.
ha érzel is kicsi fájdalmat, naésakkor mivan???? nemvagyte kismócsing h ne bírj elviselni nagyon minimális fájdalmat
2009. szept. 29. 11:49
7/11 anonim válasza:
mi van?
2009. szept. 29. 15:22
8/11 anonim válasza:
Senki sem szereti a fogorvost,de kétlem h emiatt eldobna a családod!viszont higiénés szempontból,és saját érdekedben azt tanácsolom keress egy olyan dokit,akiről csak jókat hallottál,és bízd rá magad!sok szerencsét!
2009. szept. 29. 19:06
9/11 anonim válasza:
Bocsi valamelyik előttem szóló, de én nem félek a fogorvostól, és mégse tartom magam hülyének. Valószínűleg nem estem még át minden "fájós dolgon", de volt nem egy tömésem, gyökérkezelésem, húzásom. És túléltem. A húzás fájt, kb. 2 percig, és ennyi. A gyökérkezelésnél 1-2X éreztem valamit, egyébként semmit. A tömésnél én meg csak a fúró hangját utálom, meg ahogy fröcsög jobbra balra a nyálam... :D De nem fáj. Az injekció is csak egy kis szúrás. Szerintem ha egy normális fogorvoshoz mész el, biztos vagyok benne, hogy mindent megtesz azért, hogy leküzdd a félelmedet, és ne fájjon!
2009. nov. 18. 13:50
10/11 anonim válasza:
basszus....énmár azelőtt elmentem volna mielőtt a családom ilyen ajánlatot tesz:D
kivagyok az ilyen emberektől akik mindig félnek vhol. az egyik a fogorvostól, a másik a nőgyógyásztól, a 3. a bkv busztól....ezolyan vicces már....teljesne természetes dolog egy fogorvos. azt a minimális fájdalmat meg mindneki eltudja viselni, aki nincs szarrá kényeztetve....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!