Ha terhesen nem megyek el a fogdokihoz, akkor mi van? Kiskönyvbe kötelezö? Vagy van aki kihagyta?
ok. köszi, csak azt hittem hogy baj lesz ha nem megyek. persze ha gyulladás lenne elmennék, nem akarnék a babának rosszat, csak nagyon félek a fogdokitol, most már 2 fogamat kihuta de van még 2 amit kéne. de egyenlöre nem merek menni..
akkor erröl nem kell pecsét a könyvbe?
Szia!
Én 37+1 hetes vagyok, nem voltam én sem, mert tavaly nyáron mindet rendbe rakattam és panaszom azóta nincs. Semmi következménye, ha nem mész el, ez csak óvintézkedés.
Üdv!
Szia!
Nekem a házi orvos mondta, hogy minden képpen menjek el fogdokihoz, mert ha nem szerepel az ő pecsétje a kiskönyvben, akkor nem kaphatok a végén támogatást.( Pécs)
Az utolsó válaszhoz fűzném hozzá hogy nem a védőnőél kell 4szer megjelenni hanem terhesgondozáson. Vagyis mindegy hogy orvosi vagy védőnői pecsét csak 4 darab legyen legalább és akkor jár az anyasági támogatás. Egyébként én sem voltam fogorvosnál:-)) Szép babavárást mindenkinek:
36 hetes kismama
Nekem kérte a védőnőm, hogy menjek el, nem kell kezelésen részt venni, csak egy szűrés az egész,
Boldog babavárást,
32 hetes kismama:)
A 14.18-as válaszoló vagyok.Miközben írtam a válaszomat a 14.09-esnek válaszolt valaki más is:-) bocsi a kavarodást:-)
Szóval most a 14.16-os válaszolónak írnám hogy nem kötelező a fogorvosi pecsét csak a 4 terhesgondozásról kell, ami vegyesen is lehet védőnőtől és nőgyógyásztól is:-) a védőnőmet kérdeztem meg még a múltkor. Remélem jól mondta!!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!