Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » November 12. ére voltam ki...

November 12. ére voltam ki irva és már 37hetesen C2100 volt be irva a kiskönyvbe mért nem változik még mindig? Néha vannak fájásaim.

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Én november 29.-re vagyok kiírva, és nekem is C2100-as már a 34 héttől. Eddig még fájásaim se voltak egyszer sem, csak a derekam néha fájdogál. Még van 2 hetem, de meg is vagyok ijedve, hogy miért nincsenek fájásaim? Állítólag nem baj. Van akinek csak szülés elött voltak. Sztem ne izgulj ezen, így is nem sokára szülsz. Könnyű szülést neked.
2010. nov. 15. 10:14
 2/5 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, és nem kelle befeküdnöd a kórházba?
2010. nov. 15. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megyek Ctg-re majd ott kiderül bent tartanak-e vagy nem .
2010. nov. 15. 13:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, mert úgy tudtam, hogy a kiírt napon be kell menni a kórházba, nálunk legalábbis ez van.
2010. nov. 15. 14:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Holnap fekszek be a kórházba úgy néz ki megindítják a szülést.
2010. nov. 16. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!