Van egy nagyon lyukas fogam (elhalt)! És nagyon félek, mert jövő héten megyek fogdokihoz. Mit fognak vele csinálni? Nagyon félek! Van oka a félelmenek!?
Szia!
En nagyon felek a fogovostol, de tenyleg iszonyatosan, le kellett fognia a noverkenek, amig beadta az erzestelenitot, es vegigbogtem, amig kihuztak a fogamat, pedig nem vagyok mar fiatal. Nekem tomott fogam volt, ami elhalt, felajanlotta a doki a gyokerkezelest, de arrol azt hallottam, hogy hosszadalmas, fajdalmas, es lehet, hogy nem jar sikerrel, igy a huzassal jobban jarok.
Most jovo heten megint megyek, biztos megint panikolni fogok, mert kiesett a tomes a fogambol, es azota fajni is kezdett, lehet megint kihuzza. Amugy maga a huzas nem volt annyira rossz, mint szamitottam ra, inkabb az viselt meg, amennyire bepanikoltam elotte.
De tudod mit? Szerintem a foghuzas egy annyira rossz dolog, hogy az elet karpotol erte. Tudom, hogy hulyen hangzik, de a foghuzas utan szinte azonnal olyan fordulatot vett a napom, hogy hihetetlen volt, es eletem egyik legjobb napja lett. Szoval szurkolok, hogy barhogy is lesz, neked is jol alakuljon ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!