Mit tudnék tenni? Segíííítség!
Figyelt kérdés
Dohányzom, kávézom... Nem sürgős, de minél elöbb kéne a fogfehérítés... Sajnos orvosra nincs pénzem... Mit tudnátok ajánlani? Köszönöm!2011. júl. 26. 18:17
1/7 Teszto válasza:
ne dohanyozz meg kavezz és abbol a penzbol amit ezekre adnal ki,tudsz fogat feheritetni
3/7 anonim válasza:
Én olyanról hallottam, igaz, még nem próbáltam ki, hogy heti 1-2-szer szódabikarbónával, vagy sóval ösze kell keverni a fogkrémet és úgy fogat moszni. Állítólag használ.
4/7 anonim válasza:
nekem a szódabikarbóna nem használt :S most fogfehérítős fogkrémet használok :S
5/7 anonim válasza:
a colgate-nek van fogfehérítős fogkrémje, az nekem bevált illetve dm-ben lehet kapni ilyen fehér tégelybe van benne pár száz forint és ilyen ásványi cuccok összeőrölve még az is nagyon jó volt dentomint ez a neve ha jól emlékszem
6/7 A kérdező kommentje:
a leszokás nem megy olyan könnyen ;)
köszi, megpróbálom azt... remélem segít
2011. júl. 27. 08:13
7/7 anonim válasza:
tilos sóval vagy szódabikarbónával fogat mosni,tönkre megy a zománc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!