Ezzel a krémmel fehérebbek lesznek a fogaim? És honnan tudnék venni? Müllerben vagy Rossmannban van?
Netről nem szeretnék rendelni, csak élőben vásárolni..
És használ, tehát fehéríti a fogakat?
Köszönöm a válaszokat :)
Szerintem Rossmanban vagy pedig gyógynövényes boltban de gyógyszertárban is kaphatsz hasonló terméket vény nélkül és nem is olyan drágák,de a fogorvos is csinál fogfehérítést!
21/N
köszi a választ :)
ilyesmi készítményt szeretnék venni, mert sárgák a fogaim, de pénzem meg csak erre lenne, egy fehérítés azért kicsit drága, meg amúgy is még csak 14 vagyok :P
Kerdezd meg a gyogyszertarban, hogy mennyiert adnak 3%os hidrogen peroxidot (H2O2).
Ha mondjuk egy liter olcsobb, mint ez a termek, akkor inkabb vedd meg azt.
En evek ota oblogetek 3%os hidrogen peroxiddal (H2O2), es mikor talalkoztam egy regi baratnommel, felkialltott, hogy te jo eg, mitol ilyen csillogoak a fogaid. Ugyanis a hidrogen peroxid, amellett, hogy fertotlenit, feherit is!
Annyire kifeheredtek a fogaim, hogy egy regi elso tomest ki kellett csereltetnem, mert a fog kifeheredett, a tomes pedig maradt szurke. A fogorvos is azt mondta, hogy a H2O2 hatasos es nem karos (csak ne nyeld le), es megallapitotta, hogy a fogaim elertek termeszetes feherseguk csucsat :)
Azota szintfentartas miatt heti 2x 3x oblogetek csak, esti fogmosas utan es meg mindig csodaszepek :)
Ui: annyira feherit, hogy pl a mosogepbe is szoktam a feher ruhakhoz onteni fel litert es jobb mint a hipo!
utolsó válaszoló:
köszönöm :)
lehet, hogy veszek majd azt, amit írtál :) eddig nem is tudtam ilyenről :P
Nehogy kipróbáld, komolyan! :o :S --- van valami tudomanyos alapja, szemelyes tapasztalata a kijelentesednek, vagy csak "hallottal valamit, valahonnal" es ezert nyilatkozol?
Szemely szerint tobb mint egy eve hasznalom a hidrogen peroxidot. Oblogetem a szamat vele, amitol feherebbek lettek a fogaim, a fogorvosom megnyugtatott, hogy semmi karos hatasa nincs.
A mosasnal a feher ruhakhoz teszek es szemmel lathatoan feherebbek lesznek a cuccok.
A tetves novenyemet bespricceltem vele, raktam az ontozovizebe egy kis kupakkal, a noveny "meggyogyult" es zoldebbek a levelei.
A szuleim a mufogsorukat ebben aztatjak, es szerintuk jobb, mint a tablettas izek.
A mukormos ismerosom a szerszamait fertotleniti benne ket kezeles kozott.
A baratnom a kozmetikai cuccait mielott az arcahoz nyulna vele.
Eddig SOHA SENKI nem jelzett vissza semmilyen negativ, karos, artalmas tapasztalattal.
Akkor miert ne probalhatna ki?? Lenyelni persze nem kell.
Ühüm, hallottam egyet s mást... Én a világért nem akarok itt veszekedni, de ez nem véletlenül egy olyan vegyület amit kozmetikusok, fogORVOSOK használnak és még a ruhamosásnál is hasznát veszed... igen, rövid távon elhiszem, hogy hatásos, sőt, ki ne akarna ragyogó fogakat...? Ha jól értem, 1 éve használod a szert. De ha heti rendszerességgel öblögetsz vele, hiába nem nyeled le, pár év múlva teljesen tönkre mehet a szájüreged. Ha valóban fogorvos ajánlotta, akkor végképp nem értek semmit, mert a saját fogorvosom mesélt nekem erről a módszerről és mondta hogy semmiképp ne kísérletezzek vele. Elhiszem, hogy Te is jót akarsz, de ez elég komoly dolog akár súlyos következményekkel...és hogyha ennyire egyszerűen meg lehetne szerezni ezt, a patikában mindenki számára elérhető, olcsó oldatot, és ennyin múlna a fogak fehérsége, gondolod, hogy foglalkozna még bárki a lézeres megoldással, ami súlyos tízezrekbe kerül? Nem hiszem... Szerintem bízzuk az orvosokra, ők tanulták ezeket sok éven át, ők tudják a legjobban, milyen folyamatok játszódnak le az egyes szerek hatására stb...
Egyébként nem, semmi tudományos alap. Szintén, mint neked: amit hallottam, csak azt írtam le...
Veszekedni senki nem akar, de sajnos fel kell hivni az emberek figyelmet a kodositesekre, ami a mediabol jon es amit sajnos sok orvostol is hallani lehet.
Kulfoldon elek es egy liter h2o2 kabe 1 dollar. Azaz filleres dolog es meg a sarki benzinkuton is kapni. Tenyleg, most neztem, igaz kisebb kiszereles es dragabb mint az illatszerben, vagy az abc-ben, de kaphato.
A termeszetben is elofordul, ezert nem lehet levedetni. Nem lehet ilyen-olyan fantazianevekkel felcimkezni es meregdragan eladni. Ebbol nem lehet meggazdagodni. Ezert nem eri meg a fogorvosoknak ezt ajanlgatni. Inkabb azt mondja neked, fizess sulyos ezreket, amibol neki haszna van, mint hogy egy olcsobb/termeszetesebb szert ajanlana. Sajnalom, de az orvos is csak emberbol van, es szereti a penzt ugy mint barki mas.
Amugy ha megnezed a boltban a fogfeheritos szereket, szinte mindegyikben valogatas nelkul van az osszetevok kozott hidrogen peroxid.
Amiota pedig az egesz fluorid mizeriara feny derult es a fogorvosok turpissagaira, azota nem igazan bizom a feher kopenyesekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!