Ha rendszeresen használom az elmex fogkrémet fehérebbek lesznek a fogaim?
nem. mind kamu. nem létezik fogfehérítős fogkrém...
ahogy fehér fogak sem, ugyanis a fog maga is csont, ami nem fehér.
sajnos kiskoromban elbäsztam, mert nem nagyon mostam, de mostmár sajnálhatom. egy kicsit sárgásak.
Noha nem vagyok fogorvos, de egyértelműen NEM!
"Az Elmex gél aminfluoridot tartalmaz, a fogzománc fluoridtartalmának növelésére alkalmazható"
Bocsi, ha kiábrándító voltam, de így legalább nem fogsz csalódni.
Amúgy fogfehérítés előtt egy bizonyos ideig szokták javasolni a fogorvosok, hogy a fogak ne legyenek annyira érzékenyek a fehérítésre (de közvetlenül az eljárás előtti 1-2 napban már nem szabad, mert csökkenti a fehérítőhatást).
A szódabikarbónás (és más mechanikai) fehérítést meg ne nagyon próbálj, mert koptatja a fogat. Jah, és Signal White Now fogkrémet se (v)egyél, mert az csak kékre hivatott festeni a fogad, ami állítólag kompenzálja a sárgaságot. (Igazából semmi látszata!) (Mint amikor átöblíted a szőkített (sárgás) hajad néha lila hamvasító folyadékkal, amitől elvileg sárgás helyett szürkés lesz.)
Nekem a fogorvosom mindenképp barázdazárást akar csinálni, de nem fogom hagyni.
Elvileg létezik valamiféle remineralizációs eljárás, amikor fúrás/tömés nélkül még vissza lehet állítani az ép állapotot (nyilván nem barna rothadó fogaknál, hanem ilyen fehér foltoknál). Szerintem semmiképp se tömesd be, ne hagyd, h megfúrják azt, ami jó. A tömések idővel összemennek, rés keletkezik és ott meg bemegy a baktérium -> elrohad a fogad.
Itt máshogy hívják, de ez szerintem az:
Bár ez biztos nem olcsó mulatság :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!