Most mi van a bölcsességfogammal?
Szerintem ez normális, ez csak a növés- az enyém is így nőtt ki. Ilyen időszakai voltak, amikor összeszedte magát és nőtt, aztán megnyugodott és csendben volt hetekig. Végül kijött mind és tök jók.
Ha nagyon soká csinálja, vagy felerősödik a fájdalom és nem bírod, akkor a doki tud segíteni neki kibújni, felvágja az ínyed. De addig minden oké.
Nagyon szépen köszönöm! Most nagyon megnyugtattál! :)
Köszi szépen!!! :)
Sziasztok!
Nekem is hasonló gondom lenne, mint a kérdezőnek! Az én helyzetem a következő: 2 napja elkezdett fájni a jobb alsó és felső bölcsességfogam. Feltehetően azért, mert még nem bújtak ki teljesen (korábban is volt már hasonló, nálam ez valahogy ciklikus).
Viszont eddigi tapasztalataim szerint 1-2 hétig fájt, aztán Algopyrin megoldotta. 2 napja viszont nem igazán akarnak hatni a fájdalomcsillapítók. Ami a leginkább csillapítja a fájdalmat az a hideg víz és, ha járkálok. Tehát, ha pl leülök akkor egyből elkezd fájni, ha lefekszem, akkor meg pláne és nem tudom kiállítani belőle a fájdalmat. Viszont ha felkelek az ágyból és elkezdek sétálgatni, továbbá megiszok 1-2 pohár hideg vizet, akkor minden jó, nem fáj.
Kérdésem az lenne, hogy mitől lehet ez? Tudnátok esetleg valami erős fájdalomcsillapítót tanácsolni? Vagy vegyek be esetleg több szemet ugyanabból?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!