Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hány éves korodra nőtt ki az...

Hány éves korodra nőtt ki az összes bölcsességfogad?

Figyelt kérdés

nov. 18. 18:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
De rettegek, azt gondoltam nem fog, de látom, hogy valakinek 30 évesen is lehet. Im crying now
nov. 19. 00:46
 12/26 anonim ***** válasza:
76%
36-ra már mind megvolt. (kihúzattam őket)
nov. 19. 14:01
 13/26 A kérdező kommentje:
30 és 36? Atyaúristen! Akkor érhetnek még meglepetések engem is…
nov. 19. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ki kell húzatni amikor már látszik és egészséges! Egyik orvos blabla még egészséges, a másik azt mondta hogy úgyis ki kell majd húzni, mert a legkönnyebben szuvasodik. Úgyhogy mentem a Szentkirályiba és OFF! Mindegyik.

(Az egyik amúgy el is rohadt, csak azt láttam hogy tört ki a számból. Szuvas.)

nov. 19. 16:46
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, menj el egy panoráma röntgenre, ha gondolod. Fájdalommentes, pár perc a vizsgálat és megmutatja, hogy hány bölcsességfogad van egyáltalán. És azt is meg tudja mondani a doki, ha ránéz a felvételre, hogy vajon elférnek majd. Persze az még csak tipp, igazából akkor derül ki, ha elkezd nőni.

Néha nem is csak az a gond, hogy nem férnek el (nálam az is volt). Hanem nagyon nehéz őket tisztítani, annyira hátul vannak, szuvasodik. A legtöbb fogorvos nem is szereti tömni, ha a bölcsességfog kilyukad, könnyebb húzni.

Nekem például csak 3 volt, 1 teljesen hiányzott. Na jó, 3 húzás is bőven elég volt 😂 De túlestem rajta, legjobb döntés volt! Egyik már lyukas volt. A doki odaadta, megtarthattam őket 😂

Amúgy kis szemetek tudnak lenni, a legrosszabbkor kezdenek nőni meg fájni, nekem pont az esküvőnk előtt 2 héttel kezdett el sajogni, esküvő utáni hétfőn rongyoltam a fogorvoshoz, addig bírtam.

nov. 19. 17:47
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem például csak 3 volt, 1 teljesen hiányzott."

Nem voltál elég BÖLCS! 🫢😁

Azt elfelejtettem mondani hogy nehogy egyszerre húzasd ki őket (bele is haltam volna), valamelyik 1 órás műtét ha kampós gyökerű és mélyen az állkapocsban van, fúrni-faragni kell, azt még egy kőműves is megirigyelné!

Én kibírtam úgy altatás nélkül hogy majdnem összeszartam magam, haza menni nem tudtam de muszáj volt, taxira nem volt pénzem. :)

nov. 19. 17:59
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"A doki odaadta, megtarthattam őket"

És felfűzted nyakláncra mint trófea hogy te vagy a veszélyes ember?? 🫢😁

nov. 19. 18:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

16-os jól írja, nem szabad egyszerre kihúzatni, mert megpusztulsz...

Nem tartottam meg a kihúzott bölcsességfogakat, egy idő után kidobtam 😂 30 felett már nem jön a fogtündér se 😂😂

nov. 19. 22:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A 2 alsó nem tudott, vízszintesen próbáltak...

A többit nem tudom, soha semmi panaszom nem volt, fel sem tűnt. Már csak 1 van meg, a többit kivették

nov. 20. 01:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Kb 20 éves koromra.
nov. 20. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!