Mit adnak súlyos fog fájás esetén az orvosok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel a beteg megkapja a megengedett maximális adag gyulladáscsökkentőt-fajdalom csillapítót de így is elviselhetetlen, mit tudnak még tenni?szept. 30. 18:50
1/8 anonim válasza:
Nyilván az orvosok nem tudnak ennél többet tenni, viszont vannak nagyszerű házi praktikák.... Saját tapasztalat, jéghideg vízzel kell öblögetni, illetve szájvízzel..... A pálinka is nagyon jó, nem kell meginni, csak öblögetni vele.... Nekem a bölcsességfogam gyulladt be rendszeresen.... Flectort szedtem rá..... Aztán olvastam valahol a hidegvizet, hogy azzal kell öblögetni, azóta abszolút nem gyullad be😁😁😁😁😁
2/8 anonim válasza:
Nekem dalacint meg cataflamot adtak. Amíg nem jutottam el fogorvoshoz jégzselével borogattam az arcom, a fájdalom is enyhült meg nem is duzzadt fel annyira az arcom.
3/8 anonim válasza:
A Cataflam már nem ér semmit baromira legyöngítették.... Valóban hideg a legjobb rá, de jobb ha nem borogatja, hanem öblöget vele, mivel akkor közvetlenül éri a fogat.... 1-es vagyok :)
4/8 anonim válasza:
Pár szem szegfűszeget addig rágcsálsz, amíg megpuhul és az ínyedre teszed.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezeket mind ismerem igaz most szerencsére nincs ilyen problémám csak érdekel hogy mit tehetnek az orvosok ha egyszerűen semmi sem csillapítja a fájdalmat
okt. 1. 12:28
7/8 A kérdező kommentje:
Hát ha szakorvos akkor igen de ügyeleten vagy ilyesmi ugye nincsenek felszerelések hozzá
okt. 1. 12:43
8/8 anonim válasza:
Kérdező akkor pontosan mit vársz, milyen válasz lenne neked a kedvező? Szerintem jópár praktikát felsoroltunk, ami a fájdalomcsillapítóknál sokkal hatásosabb.... Nekem volt, hogy a bölcsességfogam olyan szinten fájt, hogy 5 Flectorpor nem mulasztotta el, végső megoldásként kipróbáltam a jéghideg vizet, 2 perc alatt elmúlasztotta, amit a jó adag erős fájdalomcsillapító nem tudott...... Úgy birom ezt az "igen ezt mindet ismerem" kijelentéseket, és állításod szerint nem hat egyik sem..... Talán majd drog alapú fájdalomcsillapítót vársz, hogy adjanak egy fogfájásra..... Már jó, hogy nem rögtön Morfiumot, vagy Opiát származékot szeretnél.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!