A tömött fogat is felírják?
Uh, te szegény...jó nagy taplók az osztálytársaid. A rossz fog nem jelenti, hogy nem ápolod őket, amúgy sincs közük hozzá.
A szüleiddel nem tudsz erről a helyzetről beszélni? Azt sajnos nem tudom, a javítottakat felsorolják-e (bár nem tartom logikusnak - mi értelme lenne) azt viszont szülőként tudom, hogy beírhatja üzenőbe a szülő (vagy amit használtok erre a célra), hogy nem kér kezelést. Talán vizsgálatra is meg lehet így írni, egy próbát megér.
Igen, feljegyzik a tömött fogat is.
En nem ertem, hogy mehet a mai napig még így a szűrés. Mi is így szurtunk hallgato koromban egyetemi klinikan, de nyugodtan szolhattok a betegjogi kepviselonek, akar nev nelkul is, hogy igy szurnek, mert jogilag nem lenne szabad.
Nagyon Köszönöm, hasznosak a válaszok🙏🏻🙏🏻
Csak azt a fogakat diktálják be amik rosszak/szuvasok es be kell tomni, ezért kérdeztem mert ha be vannak tömve akkor azért már nem kell felírni csak félek hogy a tömött fogat is beírják
De mi lesz ha meghallják? Kicsúfolnak miatta?
Nem gimnáziumba jársz akkor, hanem a dedóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!