Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bolcsessegfog huzas utani...

Bolcsessegfog huzas utani fajdalomcsillapito nem hat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csutortokon huztak a fogam, azota olyan durva a fajdalmam hogy barmit beveszek nem hat vagy csak 1-2 oraig, nagyon fel van duzzadva az arcom is. Kb 2 oraja vettem be egy algopyrint aztan elaludtam, most nagyon lukteto es nyilalo fajdalmakkal ebredtem fel, elvileg ez a gyogyszer 4-6 oran keresztul kene hasson es addig nem is lehet ujabb gyogyszerhez nyulni. Nagyon faj, nyelni is alig tudok, erzem hogy gennyesedik is. Anyukam alszik es nem akarom csak ezert felebreszteni hogy faj, tehetek valamit ilyenkor vagy csak a halk szenvedes maradt?

2022. nov. 27. 00:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
#10 Menj már a szegfűszegeddel xd
2022. nov. 27. 03:04
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Tőled biztos okosabb a 10-es. Emlékszem, mikor nem húzták ki a bölcsességfogamat, és mentem kontrollra, akkor az orvosom ilyen barna szálas valamit tett bele a lyukba, gondolom ilyen fertőtlenítő, vagy mit tudom én mi lehetett. Ismerős volt az íze, aztán rájöttem, hogy szegfűszeg.

Erről csak ennyit. Még a fogorvosok is ezt használják.

Kérdező, én 3 hétig éltem fájdalomcsillapítón, pedig nekem csak egy fogamat húzták ki.

A Ketodex nem használt, amit ajánlott, de rögtön foghúzás után Flector Rapid port kaptam. Na az jó volt. És mivel ez használt, ezt szedtem 3 hétig. Egyszer mikor visszamentem ellenőrzésre, és elmondtam az orvosnak, azt mondta, hogy a Flectort csak egy hétig szabad szedni. Oké, utána jött a pálinkával és kamillateával való öblögetés.

Én a kamillateát javaslom. Plusz kívülről hűtsd az arcod jégzselével.

2022. nov. 27. 06:36
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Jav. mikor nekem húzták...
2022. nov. 27. 06:36
 14/17 NTBS ***** válasza:
69%
Több fájdalomcsillapító, esetleg elmenni ügyeletre.
2022. nov. 27. 07:46
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
#12 De ha a Cataflam nem hat akkor gondolod a szegfűszeg fog?
2022. nov. 27. 11:26
 16/17 anonim válasza:
Még annyi azon az oldaladon ne aludj míg teljesen meg nem gyógyul arc másik oldalával
2022. dec. 7. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Fogfájásra mindig azt használom.

Eddig mindig hatott.

Egyébként orvos mondta, hogy fájdalom- és gyulladás csillapító hatása van.

2022. dec. 7. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!