Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Alkohol segít fogfájásnál?

Alkohol segít fogfájásnál?

Figyelt kérdés
Még egy hetet ki kell bírnom fogorvosig és gyógyszert nem szívesen szedek be, meg jelenleg nincs is itthon. Az lenne a kérdésem, hogy tömény alkohol jó lehet ilyen helyzetbe? Enyhíti a fájdalmat?

2022. aug. 24. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Az alkoholnak nincsen fájdalomcsillapító sem gyulladáscsökkentő hatása.
2022. aug. 24. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Max ha jól bebaszol akkor nem fog érdekelni a fogad.
2022. aug. 24. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Maximum úgy segít, hogy elzsibbaszt, ha ott tartod jóóó sokáig, de ha gyulladt akkor nem fogja elzsibbasztani sem. Tudom, mert próbáltam.

Vagy jól berúgsz, és az elnyom.

De én mikor gyulladt volt a fogam napi öt Flectorral éltem túl, se enni nem bírtam, se aludni, se beszélni, csak ültem, és potyogtak a könnyeim. A fogorvos sem bírt annyi érzéstelenítőt adni, hogy ne fájjon abszolút a kezelés, úgy be volt gyulladva a gyökér. Antibiotikumot kaptam rá, meg ideiglenes tömést. Az ideiglenes töméssel már fele annyira fájt, és ahogy szedtem az antibiotikumot szép lassan 4-5 nap alatt elmaradr a fájdalom.

2022. aug. 25. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ha gyulladt, akkor keresni kell orvost, aki azonnal elvállal. Hol laksz? Pesten nem hiszem el, hogy nincs olyan, hogy ügyelet, de Borsodban például én is tudok olyan orvost, akihez már holnap mehetsz, és jó fogorvos.
2022. aug. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!