Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bolcsessegfog huzas utani...

Bolcsessegfog huzas utani fajdalomcsillapito nem hat, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csutortokon huztak a fogam, azota olyan durva a fajdalmam hogy barmit beveszek nem hat vagy csak 1-2 oraig, nagyon fel van duzzadva az arcom is. Kb 2 oraja vettem be egy algopyrint aztan elaludtam, most nagyon lukteto es nyilalo fajdalmakkal ebredtem fel, elvileg ez a gyogyszer 4-6 oran keresztul kene hasson es addig nem is lehet ujabb gyogyszerhez nyulni. Nagyon faj, nyelni is alig tudok, erzem hogy gennyesedik is. Anyukam alszik es nem akarom csak ezert felebreszteni hogy faj, tehetek valamit ilyenkor vagy csak a halk szenvedes maradt?

2022. nov. 27. 00:16
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Mind a 2 fogamat huztak ki jobb oldalt, egyik varrva lett es felfagva, masik mar ki volt nove
2022. nov. 27. 00:17
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Xilox nevű por állagú gyógyszert próbáltad már? Műtét után szokták adni.

Más érdemlegessel nem tudok segíteni, csak hogy keresd meg aki csinálta.

Ha rosszul érzed magad mindenképpen keltsd fel anyukád azt javaslom, együtt fog érezni veled.

Jobbulást!

2022. nov. 27. 00:34
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

Ha van otthon szegfűszeg, pár szemet kezdjél el rágcsálni amíg meg nem puhul. A nyelveddel tedd a fájó részre.

Fájdalomcsillapító és gyulladásgátló hatása van.

2022. nov. 27. 00:38
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Ne ébreszd fel, mit csináljon veled éjszaka. Bevehetsz még 1 algopyrint vagy más fájdalomcsillapítót, nem lesz tőle semmi bajod. Vizes ronggyal borogasd. A fogfájás éjszaka szokott felerősödni. Esetleg tegyél valamit a párnád alá, hogy magasabban legyen a fejed.
2022. nov. 27. 00:41
 5/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! Illetve az normalis ha ilyenkor nem tudom jobban kinyitni a szamat? Marmint az egesz allkapcsom be van feszulve, es nagyon faj ha jobban probalkozom, ez elmulik magatol?
2022. nov. 27. 01:05
 6/17 A kérdező kommentje:
Illetve gennyezik is rendesen, ez normalis es azt jelenti hogy gyogyul, vagy elfertozodhetett?
2022. nov. 27. 01:25
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Hétfőn menny vissza a fogorvoshoz.
2022. nov. 27. 01:30
 8/17 anonim ***** válasza:
78%
Az Algopyrintől jobb a Cataflam vagy a Flector. Fogorvos nem írt fel neked?
2022. nov. 27. 02:02
 9/17 A kérdező kommentje:
Cataflamot vettem eddig, az egyaltalan nem segitett max 1 oraig, aztan vettem napkozben egy algopyrint amivel orakig jobb lett ezert hasznalom mostmar ezt, de azota ugyanugy nem er semmit
2022. nov. 27. 02:32
 10/17 anonim ***** válasza:
8%
A szegfűszeget nem próbáltad? Már bőven hatnia kéne.
2022. nov. 27. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!