Algoflex (ibuprofen) jó az érzéstelenítő elmúltával fogtömés utáni fájdalomcsillapítására?
Figyelt kérdés
Csak ez van itthon, de mindenfélét lehet olvasni a neten, egyszer azt írják, hogy ibuprofent ne, máshol pedig azt hogy nyugodtan be lehet venni.2022. okt. 17. 14:20
1/6 anonim válasza:
Mindegyik jó, ami neked eddig bevált fogfájásra.
2/6 anonim válasza:
Irass fel a haziorvosoddal flector port, nekem mindig ez segit fogfajasnal. Nem is kell belole sokat meginnom es hat, mig mas gyogyszereknel hiaba veszem be a max adagot, nem nagyon segitenek.
De amugy meg szedheted ezeket is, persze.
Mondjuk sima fogtomes utan nekem nem szokott fajni a fogam, inkabb csak erzekeny illetve az injekcio helye faj jobban :D
3/6 A kérdező kommentje:
Nemcsak tömés volt, hanem pulpasapkázás is, de nem akartam feleslegesen részletezni.
Érdekes, én meg sem éreztem az injekciót :D pedig gélt sem tett rá előtte.
2022. okt. 17. 14:38
4/6 anonim válasza:
Ja az ugy mas, ugy fajni is fog meg par napig. En tenyleg feliratnam a helyedben azt a flector port, megvaltas..:D
5/6 A kérdező kommentje:
Most enyhült a fájdalom egy kicsit, de köszi a tanácsot!
Pár napig?? :( azt hittem megszűnik végre az összes fájdalmam, mert majdnem gyökérkezelni kellett és iszonyatosan fájt előtte.
2022. okt. 17. 14:46
6/6 anonim válasza:
Cserszomolces szajviz. Azonnal hat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!