A fogorvostol kerhetem hogy injekcio nelkul huzza ki a fogam?
Lehunyod a szemed, bekenik zselével, utána nem fogod érezni a szúrást. Szólj előre, biztos volt már hasonló tűfóbiással dolguk.
Ha nagyon nem megy, egyes helyeken altatásban is megcsinálják, de szerintem nem éri meg, hogy altassanak-bódítsanak, az drágább is.
Siralmas, hogy hová jutott a mai világ.
Több száz évvel ezelőtt is végeztek foghúzásokat, még azokban az időkben is, amikor még semmilyen fájdalomcsillapító szer nem létezett. És lássatok csodát, úgy sem döglött bele a foghúzásba senki!
Szerintem ha valaki sok pénzt fizet érte, biztosan elvállalják valahol. Nekem egészségesek a fogaim, de ha bármi bajuk lenne, én sem engedném, hogy idegmérgekkel tömjenek egy legfeljebb pár órás beavatkozás miatt.
A fájdalomtól semennyire nem félek, a mindenféle vegyszerek későbbi következményeitől viszont annál inkább. Ez így lenne a normális.
25-ös, 27-es
Ne haragudjatok, de fogalmatok sincsen, miről beszéltek! Szerencsére, tényleg.
Ezt nem mi irányítjuk, akik így viszonyulunk a tűhöz. Egyszerűen ilyenek vagyunk. Nevetséges, igen, mi is tudjuk, mert mi sem értjük, mert egyáltalán nem fáj, sőt, tudjuk, hogy PONT emiatt nem fog fájni a művelet, amit csinálni fognak. De egyszerűen mi így reagálunk a tű látványára, a tudatra, h meg fognak szúrni. Mondom, nekem sem fájt soha egyszer sem az injekció, sőt, legtöbbször meg sem éreztem, hogy megszúrnak. De ez ilyen, nem lehet mit kezdeni vele. Nálunk pl rajtam kívül apukám ilyen, sem anyukám, sem a két húgom nem. 100kg-os meglett férfi, világ életében kemény fizikai munkát végzett/végez, mégis, minden szúrásnál kidől, mint egy liszteszsák… ez pszichés adottság. Ezt azzal lehet megelőzni, h szólsz előre, hogy nem bírod a tűt. Sokan vannak így ezzel. Amióta szólok, nem ájultam el, mert időben reagáltak rá az ott lévők. Nincs ezen mit szégyelleni. Ilyenek vagyunk sajnos, ez van…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!