Kérhetek a fogorvostol éjjszakai fogszabályozot?
eddig szépek voltak a fogaim semmi gond nem volt de az egyik első fogam elkezdet is nem is tudom rá csúszni a másikra és nem szeretnék állandó fogszabályzót és mihamarabb ha rendbe lehetne hozatni egy éjjszakaival h mindig szép mosolyom legyen.
a másik meg az h az első fogambol egy nagyon pici darab letört de tényleg pici szinte alig látszik és h azzal lehet kezdeni valamit vagy az olyan amilyen és ilyen is marad??
Ha tényleg minél előbb rendbe szeretnéd hozni, ne óvakodj az állandó fogszabályzótól. Gondolj csak bele az éjszakainak mennyi hátránya van: hosszabb kezelési idő, nehezebb megszokni, a te közreműködésedre is szükség van a használatánál, a rövid fogakon nehezen ül meg.
Egy fogorvosi asszisztens
az én első fogamról is letör egy kis darab. Azt pótlóanyaggal pótolták ki, bár ezzel csak az a baj, h olyan 2 évenként leesik... Azt mondták, hogy 18 éves korom után majd koronát raknak rá, bár ha tényleg olyan kis darab van letörve a fogadról, akkor ez neked nem hiszem, hogy szükséges.
Amúgy én is gondoltam erre az éjszakai fogszabályzós megoldásra. Annyira nem rosszak a fogaim, h állandó foxival szenvedjek, de azért jó lenne kicsit javítani rajtuk. Ha neked valamelyik módszer bevált légyszi írd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!