Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kérhetek a fogorvostol éjjszak...

Kérhetek a fogorvostol éjjszakai fogszabályozot?

Figyelt kérdés

eddig szépek voltak a fogaim semmi gond nem volt de az egyik első fogam elkezdet is nem is tudom rá csúszni a másikra és nem szeretnék állandó fogszabályzót és mihamarabb ha rendbe lehetne hozatni egy éjjszakaival h mindig szép mosolyom legyen.

a másik meg az h az első fogambol egy nagyon pici darab letört de tényleg pici szinte alig látszik és h azzal lehet kezdeni valamit vagy az olyan amilyen és ilyen is marad??

2008. jan. 12. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Indokolt esetben persze, hogy kérhetsz éjjeli fogszabit. Le kell beszélni vele, mert azért sokféle herce-hurca van az ilyesmivel. A letört fogdarabbal, ha tényleg olyan pici, semmit nem lehet, és nemis kell kezdeni. De vigyázz, nehogy komolyabb legyen.
2008. jan. 12. 22:00
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Fogdoki általában nem foglalkozik fogszabályzóval. Külön szakorvosok vannak arra. De amúgy igen, létezik csak éjjeli fogszabályzó (ami nem fogja véglegesen megoldani a dolgot, hiszen ha abbahagyod a használatát, a fogaid újra összecsúsznak). A másik: szerintem gyúrj rá kicsit a helyesírásra, manapság az is tud olyan vonzó lenni, mint egy szép mosoly...
2008. jan. 13. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Ha tényleg minél előbb rendbe szeretnéd hozni, ne óvakodj az állandó fogszabályzótól. Gondolj csak bele az éjszakainak mennyi hátránya van: hosszabb kezelési idő, nehezebb megszokni, a te közreműködésedre is szükség van a használatánál, a rövid fogakon nehezen ül meg.

Egy fogorvosi asszisztens

2008. jan. 17. 20:43
 4/5 anonim válasza:
nekem is letört az egyik fogamból egy kis darab.. porcelánt raktak a helyére, és most alig lehet észrevenni, hogy az nem az igazi fogam
2008. júl. 7. 12:40
 5/5 anonim válasza:

az én első fogamról is letör egy kis darab. Azt pótlóanyaggal pótolták ki, bár ezzel csak az a baj, h olyan 2 évenként leesik... Azt mondták, hogy 18 éves korom után majd koronát raknak rá, bár ha tényleg olyan kis darab van letörve a fogadról, akkor ez neked nem hiszem, hogy szükséges.

Amúgy én is gondoltam erre az éjszakai fogszabályzós megoldásra. Annyira nem rosszak a fogaim, h állandó foxival szenvedjek, de azért jó lenne kicsit javítani rajtuk. Ha neked valamelyik módszer bevált légyszi írd meg.

2010. márc. 29. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!